0%

Zavádění některých opatření nás nutí trávit čas víceméně jen za dveřmi svého domu. Výsledkem je minimální fyzická aktivita a pohyb je omezen na cestu do práce a domů. Pokud si to ale bez adrenalinu v krvi a sportovního vyžití už neumíte představit, vyběhnout do přírody a načerpat více čerstvého vzduchu určitě můžete. A přicházející zima vám k tomu brzy vytvoří ty nejlepší podmínky. Ještě předtím však třeba připravit na to i vaši výbavu, která se postará o radost ze života i zábavu.

Zimní sporty mají příznivý vliv na zdraví, zvyšují vytrvalost a aerobní výkon těla, tedy jeho schopnost snadněji absorbovat kyslík. Zlepšují také celkovou kondici, kombinují fyzickou aktivitu a otužování. Je to i skvělý způsob, jak spálit kalorie, odbourat stres a zlepšit náladu.

Aby ale nebylo potěšení ze zimních outdoorových aktivit zastíněné zraněními, které vám způsobila poškozená výbava, máme pro vás 5 tipů na dokonalý skladovací systém, který se o vaše pohodlí a bezpečné uložení všech potřebných doplňků postará.

 

1. Regály profilu T

jsou vysoce spolehlivé multifunkční konstrukce, které umožňují nejefektivnější využití jakéhokoliv prostoru. Jednoduše se ovládají, udržují v čistotě a jsou zároveň levné. Velkou výhodou je i jejich atraktivní vzhled, díky kterému se dají použít nejen v užitkových a kancelářských budovách, ale i bytových prostorách. A v případě bezšroubových regálů profilu T to platí dvojnásobne. Prečo? Ponuka originálnych a multifunkčných regálových systémov je obrovská. Regály profilu T však patria k najkrajším a najatraktívnejším systémom. Najlepšie vás ale o tom presvedčí unikátna modrá farba stojín a nosníkov so zinkovanými policami.

Eleganci a mimořádnou důstojnost však dodává tomuto regálu dírkování profilů ukryté ve vnitřní straně stojny, které zároveň umožňuje zkonstruovat sestavu dvou regálů s použitím pouze 6 stojin. I díky tomu ušetříte nejen prostor, ale také náklady na uskladnění jakékoliv lyžařské nebo jiné zimní výbavy. Montáž zvládnete během 15 minut a takto zkonstruované regály vám díky speciální povrchové úpravě budou sloužit opravdu dlouho, protože dokážou odolávat vlhkosti, korozi, vysoké hmotnosti a mechanickému poškození.

1-bezsroubovy-5-regalov-pre-ulozenie-zimnych-veci-blog

1-bezsroubovy-5-regalov-pre-ulozenie-zimnych-veci-blog

 

2. Šroubové regály

O tom, že zimní sporty mají na naše zdraví mimořádně pozitivní vliv, není nejmenších pochyb. Nicméně velká část výbavy, díky níž je můžeme praktikovat, je náročná nejen na údržbu, ale i správné uskladnění. A v případě hmotnosti jednotlivých doplňků to platí dvojnásob. Váha některých lyží, snowboardů, bruslí nebo jiné výbavy může přesáhnout několik desítek až sto kilogramů, protože materiál musí být pevný a kvalitní. To znamená, že obyčejný šatník, skříň nebo police tento nápor nemusí zvládnout. V takovém případě je lepší využít k uskladnění výbavy pro zimní sporty šroubové regály. Jednotlivé složky tohoto systému se za pomoci šroubů a pevného kovového konstrukčního řešení jednoduše montují. Jsou k dispozici v provedení odolné povrchové úpravy, která zároveň upoutá i svým specifickým designem. Určitě vás však nepotěší jen jejich trvale pěkný vzhled, ale i nenáročná údržba.

2-sroubovy-5-regalu-pro-ulozeni-zimnich-veci-blog

2-sroubovy-5-regalu-pro-ulozeni-zimnich-veci-blog

 

3. Rivet rohové regály do rohu garáže

Problémy s nedostatkem prostoru se netýkají jen malých bytů. Užívat si komfort a pohodlí se všemi doplňky, které se nám líbí, je náročné i v obrovské vile. Často je pak téměř nemožné do našich interiérů vejít vše potřebné. A pokud je řeč o výbavě na zimní sporty, platí to dvojnásob. Představit si svůj dům, byt, kancelář nebo garáž bez pevných policových systémů je téměř nemožné. Nemluvě o tom, má-li tento prvek plnit estetickou a zároveň dekorativní funkci. V takových případech se cení způsoby, díky kterým dokážeme efektivně využívat každý jeden centimetr našeho interiéru. A právě Rivet rohové regály takovým řešením jsou. Jde o set tří bezšroubových kovových regálů s Rivet technologií uchycení a policemi, kde maximální zátěž na jednu z nich je v průměru do 300 kg a pokrytí úhlu až do 135 °. To znamená, že veškerá vaše výbava se sem určitě vejde a bude v bezpečí a vždy po ruce.

3-rohovy-5-regalu-pro-ulozeni-zimnich-veci-blog

3-rohovy-5-regalu-pro-ulozeni-zimnich-veci-blog

 

4. Profesionální regály

Kovové regály od Majster Regál můžete umístit díky antikorozní úpravě nejen do koupelny, ale využít i pro skladování různého zboží a dokumentů v kanceláři, v malém skladu nebo technické místnosti. Vyznačují se dobrým maximálním zatížením, snadnou montáží a životností v provozu. Na police takového kovového stojanu lze umístit rostliny, knihy, časopisy, ale i různé kancelářské dokumenty. Profesionální regály STRONG s drátěnou policí v antracitové barvě však určitě oceníte zejména v případech, kdy je vaše zimní sportovní výbava mokrá od sněhu a ledu. Drátěný systém profesionálního regálového systému je vzdušný a umožňuje při skladování důkladné vysušení vaší výbavy a její přípravu pro další použití při vysoké pevnosti a nosnosti jednotlivých polic.

4-strong-5-regalu-pro-ulozeni-zimnich-veci-blog

4-strong-5-regalu-pro-ulozeni-zimnich-veci-blog

 

5. Bezskrutkový Rivet systém s drôtenou policou

Pokud chcete, aby vám vaše lyžařské vybavení sloužilo více než jednu sezónu, je důležité ho umět vždy správně uložit na určené a ideálně suché místo. Pokud ho nemáte, nebo vám nevyhovuje drahá nabídka specializovaného obchodu, můžete využít prostor a konstrukci bezšroubového Rivet regálu. Tyto konstrukce nejenže výborně slouží svému účelu, ale také snadno montují a nevyžadují žádnou složitou a nákladnou údržbu. Na police regálu můžete umístit všechnu vaši výbavu a naplno si kdykoliv užívat milovanou zábavu.

5-drateny-regal-5-regalu-pro-ulozeni-zimnich-veci-blog

5-drateny-regal-5-regalu-pro-ulozeni-zimnich-veci-blog

 

Kovové regály od Majster Regál jsou schopny vydržet značné zatížení, "nebojí" se vlhkosti a ani žádných vibrací. Stačí si správně vybrat a otázka skladování a hledání úložného prostoru bude v momentě vyřešena. Tak se o tom přesvědčte a najděte ten pravý regál pro vás pomocí našeho konfigurátoru na regály.