0%

Často si myslíme, že většina práce se provádí na stanoveném místě, například v kanceláři nebo dílně. Avšak ne vždy to tak je. Mnoho odborníků, obvykle samostatně výdělečně činných, vykonává svou práci mimo dílny nebo kanceláře, musí se přesouvat, aby mohly poskytovat svůj servis - služby a provádět určenou práci. Pracovní a odkládací prostor se nachází v jejich mobilním zařízení, v dodávce, autě, případě kamionu. Takový způsob práce s cestováním provádějí elektrikáři, instalatéři, zedníci, jinak řečeno povolání, které musí přijet za Vámi za účelem provádění pracovní činnosti.

Dnes chceme tento blog zaměřit pracovníkům, jejichž vozidlo, dodávka, je jejich mobilní dílnou. Připravili jsme pro Vás několik doporučení, které považujeme za velmi důležité:

2-dodavka-a-regal- skladove-reseni-pro-mobilne-prostredky-blog

Optimalizujte prostor ve voze

Řešení je na první pohled jasné, kovové policové regály pro komerční dodávky. Pohybující se břemena způsobují škrábance a jiná poškození v interiéru vozidla. Nezajištěný náklad pravděpodobně způsobí, že Vaše vozidlo bude špinavé a také může být méně bezpečné. Správné vybavení vašeho vozidla přispěje nejen k tomu, aby byla vaše pracovní dodávka bezpečnější, ale také k tomu, aby bylo Vaše podnikání příjemnější a produktivnější.

Je velmi důležité myslet na to, co bude ve vozidle převážené, abyste mohli najít ideální skladovací řešení. Důležité faktory jsou: frekvence používání, hmotnost nákladu, velikost a křehkost. Následně si vyberete kovový regálový systém, který bude plně vyhovovat Vašim potřebám a eliminuje všechny negativní faktory při přepravě. Naše celokovové regálové systémy v šroubové nebo bezšroubové konstrukci nabízejí jednoduchou a rychlou montáž. Rozměrů a variant zmíněných kovových regálů je mnoho a bez jakýchkoli problémů si vystavit modul, který bude splňovat všechny rozměrové požadavky.

Za zmínku stojí, že naše kovové policové regály jsou mimořádně lehké a zároveň odolné. Tento aspekt je velkým pozitivem, protože přepravovaný náklad je omezen zákonem a jeho váhou. Zavedení lehkých a moderních regálových systémů do vozidla může přinést svým uživatelům značné výhody. Snížením hmotnosti skladovacího řešení mohou řidiči přepravovat větší náklad a tím pádem snížit počet jízd za jeden den. Má to pozitivní efekt na management a samozřejmě na náklady. Policové regály pro větší dodávky mohou přispět k nižší spotřebě paliva a díky našemu lehkému kovovému regálu se to promítne do úspory nákladů.

3-mobilni-sklad-a-skladove-reseni-pro-mobilne-prostredky-blog

Pamatujte na bezpečnost

Vozidla s nesprávně umístěným nákladem mohou být životu nebezpečné. V zadní části každé dodávky mohou být různé předměty, včetně boxů na nářadí a různých pracovních nástrojů. Pokud si myslíte, že jsou bezpečně uloženy, pravděpodobně to tak není. I ten nejmenší předmět může být v případě nehody smrtelný.

Řidiči dodávek by si měli být vědomi možného nebezpečí. Špatně navržené a rozestavěné regálové systémy nevydrží tlak a náraz, ke kterému dochází při havárii. Z policových systémů se ve skutečnosti mohou stát projektily a sečné zbraně. Proto jsou naše kovové policové systémy navrženy tak, aby byly ukotveny jako na podlaze, tak i na stěně. Doporučujeme přišroubovat horní třetinu regálu ke stěně dodávky. Tímto způsobem získáte větší stabilitu a bezpečnost při přepravě. Je důležité použít zádržný systém k zabránění pohybu uskladněných předmětů v případě nehody. Dobrou volbou jsou elastické bezpečnostní pásy nebo lana, které se dají snadno uvázat kolem regálů. Je důležité mít na paměti, že jakékoli zařízení, nářadí čí nástroj, bez ohledu na materiál, by se v případě nehody a poškození neměl znovu použít, a týká se to i kovových regálů.

 

Profitabilita

Skladové řešení za pomoci regálových systémů jsou z dlouhodobého hlediska efektivity a nákladů šetrnější. Náš modulární šroubový nebo bezšroubový celokovový regálový systém se považuje za všestranné řešení. Je bezpečné a navrženo tak, aby vydrželo dlouho až několik desítek let a poskytovalo skvělou návratnost investic. Kromě toho se dá snadno přenášet mezi vozidly. Proto při výměně vozidel můžete naše regály opětovně využívat bez ztráty jakýchkoli nákladů.

Kovové regály jsou úsporné i vůči samotnému prostoru dodávky. Systémy jsou navrženy tak, aby zabíraly co nejméně místa, což Vám umožní vytěžit z interiéru vozu absolutní maximum.

Od bezpečnostních skříněk, elektrické nářadí až po skříňky na náhradní díly. Kovové policové systémy mohou zahrnovat širokou škálu funkcí. Nabízejí životnost, všestrannost a dají se přenášet mezi vozidly. Z hlediska dalšího prodeje vozidla, zvyšují jeho hodnotu prodeje a to v případě, že kovové regálové systémy zůstávají jeho součástí.

1-sroubovy-regal- skladove-reseni-pro-mobilne-prostredky-blog

Kromě všeho zmíněného, nabízejí vyšší provozní efektivitu. Lepší organizace na v interiéru vozidla přispívá k efektivnějším pracovním postupům a nakonec vytváří ideální a profesionální image pro každou společnost v očích zákazníků.

Jsme rádi, že jste se dostali až na poslední řádky našeho blogu. Doufáme, že naše doporučení Vám byly užitečné. Sledujte nás na Facebooku, Instagramu a Linkedine.

Pokud se nemůžete rozhodnout, který regál je ten správný pro vás a vaši sklep, garáž či hračky, nebo dětský pokoj, vyskoušejte náš konfigurátor na regály, který vám s výběrem regálu pomůže.