0%

Zapomeňte na tradiční regály a police. Objevte RIVET technologii. Jednoduchý, efektivní a kvalitní montážní systém. Postavte regál ta rychle, jak je jen možné. Nevěříte, že to jde tak jednoduše? V tomto blogu se dozvíte, co všechno RIVET technologie dokáže.

Vy, drazí zákazníci, jste pro nás tou největší výzvou. Objevování a plnění Vašich potřeb je pro nás prvořadé. Snažíme se vynikat a nabídnout více než konkurence. Chceme dodávat nejlepší produkty a servis, abychom Vás přesvědčili, že u nás se nakupovat vyplatí. Bez zákazníků nemůže obchod fungovat, a proto denně pracujeme na tom, abyste byli spokojeni.

Pokud jste již někdy navštívili náš web a blog, koncepce RIVET technologie Vám cizí nebude. Cílem tohoto článku bude posouvat tyto znalosti o krok dále, abychom Vám ukázali, proč tuto technologii máme tak rádi.

 

Co je RIVET technologie?

Stručně, je to jedna z nejvíce uznávaných inovaci, díky které je montáž regálů mnohem jednodušší než u jiných kovových regálových systémů. Použitím nýtů se nám podařilo zbavit se šroubů a matic pro regálové systémy střední zátěže. Přesto se mnozí zákazníci rozhodnou využívat šroubový systém, na který jsou zvyklí. Bylo prokázáno, že kromě zvýšeného komfortu montáže nabízí RIVET systém vynikající tuhost a pevnost kovových policových regálů. Je to určitě nepopiratelným zlepšením po všech stránkách

 

Proč RIVET Technologie?

Jak jsme již zmínili, jednou z největších výhod nového systému je jednoduchá montáž. Stačí Vám jen gumové kladivo a ochranné rukavice. Zkušený montážník takový kovový regál postaví do pár minut. Vše funguje na stejném principu, zasadit nýtoví zakončení do otvorů v stojine regálu. Samotné komponenty se tímto způsobem spojují a vytvářejí kompletní kostru policového systému. Je to daleko rychlejší a jednodušší, než každý spoj spojovat šrouby s vhodným nářadím, který mít doma ani nemusíte. Montáž jde ruku v ruce se šetřením času. Samozřejmě nechceme, aby naši zákazníci zažívali zoufalé časy při samotné montáži kovového policového regálu, protože čas je vzácný a pro některé lidi přímo klíčový. Jak jsme již zdůraznili, prokázalo se, že tento systém poskytuje větší tuhost a odolnost celého regálu, přičemž zachovává všechny aspekty a vlastnosti tradičních produktů, ať už volně postavené nebo ukotvené do stěny. Při montáži ale musíme upozornit na to, že čím větší silou komponenty regálu do sebe zarazíte, tím bude těžší ho rozebrat v případě, že ho budete chtít postavit někde jinde nebo někomu darovat. Proto při montáži nevyužívejte příliš energie.

1-stojiny-rivet-nejlepsi-pro-vas-blog

Naše RIVET produkty

S HDF POLICÍ: Bez nejmenších pochyb jsou tyto kovové regály se střední až vysokou zátěží to nejlepší, co můžete získat pro Vaši garáž a dílnu. Regál využívá 5 mm silné dřevovláknité kvalitní desky HDF, které jsou pevné, mají vysokou hustotu a dostatečnou pružnost, aby regálový systém zaručil spokojenost vašich potřeb. Tyto policové regály poskytují nosnost od 150 do 400 kg na jednu polici. Regály s vyšší nosností disponují i výztuhami, které se nacházejí pod HDF policí, čímž produkt o to více zpevňují a zajišťují jeho stabilitu. Také se dá rozložit na dva menší pracovní stoly. Jeho variabilita je vysoká. Z hlediska estetiky je tento produkt nabízen v různých povrchových úpravách, takže si můžete zvolit mezi zinkovou a antracitově šedou (poslední barva je k dispozici také v texturované formě). Všechny jsou vysoce odolné vůči škrábancům.

2-antracit-rivet-nejlepsi-pro-vas-blog3-antracit-sklad-rivet-nejlepsi-pro-vas-blog

 

R2-antracit-rivet-najlepsi-pre-vas-blog

Rohový regál RIVET. (CORNER-RIVET): To ideální řešení pro optimální skladování. Je to středně vysoký kovový regálový systém s výškově nastavitelnými policemi vyrobených z 5 mm silných dřevovláknitých desek HDF, jejichž vlastnosti jsme zmínili v předchozím bodě. Umožňuje maximální využití prostoru, včetně rohů místnosti. Je to ideální regálový systém na uskladnění a organizaci všech druhů předmětů v suterénech, garážích, skladech, spížích a dílnách. Také jej můžete rozložit na dva pracovní stoly. Jeho rozměry jsou 180 x 90 x 45 x 62 cm a udrží až 250 kg na jednu polici. Můžete ho zakoupit ve dvou variantách, v zinkovém a antracitovém strukturovaném provedení. Dá se kombinovat s klasickými regály s HDF policí hloubky 45 cm.

4-rohovy-zinok-sklad-rivet-nejlepsi-pro-vas-blog5-rohove-baleni-sklad-rivet-nejlepsi-pro-vas-blog

 

5-rohove-baleni-sklad-rivet-nejlepsi-pro-vas-blog

S DRÁTENOU POLICÍ. (WIRE-RIVET): Nejlepší kovový regálový systém na skladování tekutin, barev, olejů, kanystrů, sudů a lahví. Je 100% kovový a drátěná kovová police je pozinkovaná, což mu dodává vysokou odolnost vůči korozi a oxidaci. Je vhodný do laboratoří, chemického průmyslu, garáže, vlhkých sklepů a komor. Policový regál je plně kompatibilní se systémy požární ochrany. Stejně jako předchozí produkty, i v tomto případě jsou police plně nastavitelné do jakékoli výšky, přičemž jejich nosnost je od 300 kg do 400 kg na jednu polici. Také je možné regál rozdělit na dva menší pracovní stoly. Samozřejmě, dá se kombinovat s klasickými regály s HDF policí hloubky 45 cm, které jsou v tomto případě pouze v antracitové barvě.

6-sit-rivet-nejlepsi-pro-vas-blog7-sit-rivet-sklad-nejlepsi-pro-vas-blog

 

R2-antracit-rivet-najlepsi-pre-vas-blog

Chcete vědět více o kovových regálech? Máte zájem poznat jiné typy a kategorie regálových policových systémů? Tak nahlédněte na náš web, případně se podívejte na ostatní články a blogy. Nechte se inspirovat a přejděte na kategorie pro regály určené na hračky, do dětského pokoje, na pneumatiky, či na boty.