0%

Čas, věnovaný všem otcům se blíží - Den otců. V tento den tráví muži tím, co je baví nejvíce, tráví čas s přáteli, jdou na túru, nebo se věnují aktivitám určeným čistě jen pro muže.

Co tak trávit čas s Vaším otcem speciálním způsobem? Dejte mu dárek vhodný do dílny, kde relaxuje. Ukažte mu, že na něj myslíte a že si ho vážíte. Určitě ho uděláte šťastným. V případě, že nemáte moc času, nebo bydlíte příliš daleko od rodiny, stále můžete přichystat příjemné překvapení pro Vašeho otce.

Ptáte se jak? Může být náročné najít něco na první pohled, zvláště pokud má otec více let a není již zcela nejmladší. Vyhovět, mu může být náročnější, než se zdá. Možná právě v tomto blogu najdete tu pravou inspiraci. Myslete na něco praktické, co může využívat denně přímo doma. Chtěli bychom Vám pomoci a poskytnout Vám originální nápady, jak překvapit otce na mezinárodní Den otců. 

1# Vybavte garáž, dílnu nebo sklep!

Pokud Váš otec patří mezi šikovné kutily, který se schová na několik hodin do dílny nebo garáže, kde za pomoci nářadí vytváří a konstruuje, určitě se potěší novému bezšroubové regálu s technologií RIVET vhodnému pro ukládání jakéhokoliv oblíbeného nářadí. Pomozte k vytváření pořádku v otcově oblíbené místnosti, aby mohl pokračovat ve své kreativní práci. Kreativita potřebuje prostor a tento regál Vám ho plně poskytuje. 

Regály kategorie RIVET se také dají dobře kombinovat s rohovými policovými regály, které mají stanovenou hloubku 45 cm a plně využívají RIVET technologii. Díky nim pokryjete každý roh dané místnosti na 100%. Jejich stavba je jednoduchá, rychlá a bez šroubů, mají moderní design a hodí se do dílny s jakýmkoli příslušenstvím. Nabízejí vysokou nosnost a stabilitu. Máte na výběr ze dvou polic, dřevěnou HDF nebo zinkovou kovovou drátěnou policí. Výšku, do které police umístíte, si určujete sami a přizpůsobíte dle Vaší potřeby. Ve všech směrech jsou to regály vysoké kvality.  

1-zinkovy-skladaci-regal-blog-den-otcu2-zinkovy-regal-bezsrouboy-RIVET-do-sklepu-blog

2# Pro milovníky zahrady

Mnoho otců miluje zeleň, květiny, sázení, sbírání plodů, zeleniny a ovoce, milují svou jedinečnou zahradu. Mnoho materiálu a nářadí se v zahradničení zašpiní po každém dni tráveném na milovaném prostranství. Kam je následně bezpečně odložit? Jen tak pohodit stranou, případně hodit do sklepa není podle nás to nejlepší řešení. Mohou často být v cestě, zničit a poškrábat různé příslušenství, stěny, zdi, případně auto a v nejhorším případě způsobit zranění.  

Z tohoto důvodu doporučujeme bezšroubové celokovové regály s RIVET technologií s drátěnou policí. Nejen, že mají vysokou nosnost na jednu polici, kam můžete odložit i ty nejtěžší nářadí a materiál, tento regál je odolný vůči prachu, špíně a najme korozi. Můžete na něj uložit různé kapaliny, nádoby, oleje, květináče, bez obav poškození policového regálu.

Kovové regály s drátěnou policí jsou vhodným prostředkem k vytváření mobilní stojící zahrady. Drátěná police propouští mnoho slunečního světla, které dopadá na rostliny a květiny. Takto můžete přinést mnoho zeleně na Vaši terasu, balkon nebo kdekoliv v exteriéru.   

3-garazovy-regal-blog-den-otcu4-zinkovy-policovy-regal-do-zahrady-blog

3# Zůstaňte ve formě!

Pokud Váš otec hledí na formu a zdravotní kondici, bude tuto myšlenku milovat. Je to soukromá posilovna. Zejména v tomto období, kdy je setkávání s lidmi více omezené, než kdykoliv předtím a veřejné "fitka" jsou nedostupné. Je potvrzeno, že se svaly se časem více oslabují a to zejména u starších lidí nad 50 let. A proto by měli cvičit více a pravidelněji, než kdykoliv předtím. Při silovém tréninku potřebujete tréninková zařízení, jako jsou žíněnky, činky, závaží a lavička. Rovněž fit míče jsou důležitou součástí cvičení. Jsou výborné pro cviky zabraňující bolestem zad, které jsou poměrně pravidelné ve vyšším věku. Nicméně všechny cvičební pomůcky zabírají množství prostoru a často jsou velmi těžké. Pro tento účel je výborným dárkem pro Vašeho otce regál kategorie Professional se zátěží až 600 kg na jednu polici. Je silný, pevný, robustní a vysoce stabilní. Díky tomu uložíte každou tréninkovou pomůcku bez jakýchkoliv obav a věříme, že Váš otec to bude milovat. 

5-regal-strong-do-garaze-a-dilny-den-otcu6-regal-strong-plne-nalozeny-blog-den-otcu

4# Inteligentní prostor

Je Váš otec intelektuál, který se rád stále vzdělává a čte množství knih, nebo je workoholik, který bez práce nedokáže vydržet? V tom případě potřebuje množství prostoru pro jeho oblíbenou pracovní aktivitu, dokumenty, knihy, soubory a nahrávky. Nepřiřadit jim místo, nemít organizaci, může vytvořit nežádoucí chaos v prostoru, ve kterém rád odpočívá, tráví čas a přichází na nové myšlenky. Chcete-li tento problém pro Vašeho otce vyřešit, zdokonalit jeho osobní knihovnu, pracovnu, můžete sáhnout po našich estetických a kvalitních bezšroubových celokovových regálech profilu L nebo T, které jsou do takových prostorů nejvhodnější i díky jejich rozměrům a stavbou. Rychlá montáž, dostatečná zátěž, moderní design a možnost rozšíření o přídavné moduly. To je dostatek důvodů proč zvolit tenhle regálový systém.

Doufáme, že Vás naše nápady inspirovaly a Váš otec si tento den plně užije. Pokud máte jakékoliv dotazy, náš zákaznický servis Vám bude plně k dispozici. 

7-regal-a-police-do-domci-pracovny-blog8-celokovy-regalovy-system-L-T-profil-den-otcu

A nezapomeňte, náš jarní výprodej o chvíli končí, tak neváhejte a překvapte svého otce nebo celou rodinu kovovými policovými regály. Ty nejlepší regály do sklepa, do spíže, do garáže nebo do dílny za ty nejlepší ceny. 

Chcete vědět více o novinkách ze světa policových kovových regálů? Sledujte nás na  Facebooku, Instagramu LinkedIne.

70 jednoduchých možností jak trávit čas a hrát se s dětmi v domácnosti