0%

Dnes bychom Vám rádi představili Felixe B. a Annu F. Spojili síly nejen pro společné zájmy, ale také po profesionální úrovni.

Anna je po profesní stránce vystudovaný malíř a lakýrník a Félix je inženýr - mechanik. Oba milují motory, náklaďáky a auta. Před sedmi lety se setkali na festivalu nákladních aut a zamilovali se. Před čtyřmi lety se rozhodli, že začnou spolu podnikat a od té doby jsou vlastníky garáže, dílny a servisu pro auta, nákladní vozidla a dodávky. V případě, že neopravují kamiony, najdete je v oddělených menších dílnách. A právě tam se děje to nejzajímavější. Věnují se své největší vášni, repasování starých aut- veteránů.

Velká dílna a nedostatek prostoru pro největší zálibu

Během čtyř let se začalo shromažďovat mnoho náhradních dílů, komponentů a nářadí po celé dílně. Ztrácely příliš mnoho času jejich hledáním a měli nedostatek prostoru na jakýkoliv pohyb. Félix, který je mimochodem pořádkumilovný a organizovaný člověk, byl z tohoto nepořádku zděšen. Proto se loni Anna rozhodla darovat Felixovi speciální dárek na Valentýna.

stará dílna

Rychlé, nekomplikované a bezplatné doručení těžkých industriálních regálů

Anna chtěla svého přítele překvapit s rekonstrukcí jejich staré dílny. Dřevěné regály bylo třeba v okamžiku odstranit a nové kovové regály bylo nutné pořídit. Protože Anna a Félix byly z profesionálních důvodů téměř nepřetržitě spolu, bylo obtížné zřídit regály tak, aby si to Félix nevšiml. Proto hledala možnosti na internetu, kde našla e-shop Majster Regál. První, co padlo Anne do oka, byly regály kategorie Professional do 600 kg na polici, ale nezdály se jí dostatečně velké, i přes jejich nadstandardním rozměrům. Do jejich dílny by se hodil regál, který by dokázal unést nadprůměrně těžký náklad. Následně si Anna všimla Bezšroubové kovové regály se zátěží až 400 kg na úroveň. Navzdory svým kvalitám ji nepřesvědčily. Přece jen chtěla něco, co unese o něco víc a působí víc industriálně. Věděla, že kupuje kovové regálové systémy, které mají dlouhou životnost, a nekupuje jich moc často. Chtěla něco výjimečného.

Rozhodla se použít konfigurátor regálů, který jí pomohl najít ten správný produkt. Kovový regál z kategorie Professional se zátěží 1000 kg na jednu polici. Překvapilo ji, že obchod nabízel i přídavný modul, se kterým mohla regálový systém rozšířit po celé šířce místnosti. Anna si objednala dva základní regály se čtyřmi přídavnými moduly. Velmi ji potěšilo, že i přes velikosti a váze své objednávky byla doprava zcela zdarma.  

Regálový systém nespojuje dohromady jen regály!

Neprošel ani týden a regály byly na její dvoře. Měla štěstí, protože v té době byl Félix čtyři dny na cestách pátrající po nových sběratelských kouscích. Během tohoto období měla Anna společně se dvěma přáteli, otcem a tchánem čas kompletně předělat dílnu. Neodkázala by to sama a už vůbec v tak krátkém čase.

Félix se vrátil dva dny po Valentýnovi, 16. února. Byl nesmírně šťastný, když poprvé zahlédl svou nově předělanou klasickou dílnu. Všechno bylo čisté, uspořádané a Felixovi se najednou zdála daleko větší, než předtím.

Po rekonstrukci dílny napsala Anna email na obchod Majster Regál a sdílela s námi tento krásný příběh. Řekla nám, že i Félix měl pro ni jedno velké překvapení. Požádal Annu o ruku a v roce 2020 budou mít svatbu. 

Industriální kovové regály od Majster Regál nejsou jen ideálním dárkem a překvapením, ale také dokáže spojovat přátelé a rodinu při jeho stavění. 

My, Majster Regál, gratulujeme oběma budoucím novomanželům a přejeme jim jen to nejlepší v jejich příštím soužití.

Majster Regál Vám vždy rád pomůže

Máte také zájem rekonstruovat Vaši dílnu, garáž nebo pracovní prostor, ale nevíte, které regály vybrat? Chcete se s námi podělit o Váš příběh? Tak nás kontaktujte telefonicky nebo emailem na [email protected]. Velmi rádi Vám pomůžeme.

průmyslové police