0%

V malých místnostech nenajdeme dostatečně velký prostor na umístění regálu podél stěny, protože buď není dostatečně dlouhá, nebo se tam nacházejí dveře či okno. Z tohoto důvodu mohou malé místnosti působit chaoticky a neuklizeně.

Není tato celá záležitost trochu protichůdná a nepříjemná? Člověk chce udělat pořádek a odklidit věci pryč z cesty, ale neví kam s nimi, protože nemá žádné skladové zařízení. S Konrádem to bylo přesně to samé.

Eckregal_Steckregal

KONRADOVA KANCELÁŘ A JEHO ZKUŠENOST SE SORTIMENTEM GARAGE 45

Konrád vlastní již 6 let realitní kancelář v Praze, kde zaměstnává další 3 lidi. Vyskytl se mu však následující problém. Kancelář není příliš velká a časem se v ní nahromadilo množství spisů, katalogů a jiných písemností. Konrád by chtěl zaměstnat nového člověka, nemá však místo pro další stůl a počítač. Stěhovat se nechce, protože obchod funguje dobře a také místo vyhovuje jemu i zákazníkům. Prozkoumal proto všechny možné řešení a požádal své přátele a známé o nějaké tipy a nápady. Kromě toho, že jeho kancelář je velmi malá, je také otevřená a světlá s velkým oknem vpředu, což znamená, že delší regál nebo skříňku nelze tak snadno umístit u zdi.

KONRÁD A MAJSTER REGÁL

Konrád byl zoufalý, bylo nutné rychlé řešení situace, protože nová kolegyně měla začít pracovat již v únoru. Albert, jeho kamarád ze studentských dob, ho upozornil na Majster Regál. Albert totiž stěhoval svou firmu a potřeboval nové moderní zařízení. Na internetu našel reklamu na e-shop s kovovými regály. Vyhovovalo mu rychlé a bezplatné doručení, příjemný zákaznický servis a dobrý poměr ceny a kvality.

REGÁLY JAKO DĚLÍCÍ PRVEK

Konrád nám okamžitě zavolal a následně poslal půdorys prostoru a jeho rozměry. Nejprve jsme mu navrhli umístění kovových regálů uprostřed místnosti. Toto řešení mu nevyhovovalo, protože regály byly příliš úzké a vysoké. Jeho tým je poměrně malý a obával se, že regály v prostoru negativně naruší pozitivní a dynamickou pracovní atmosféru. Následně mu byly nabídnuty bezšroubové kovové regály Rivet, které lze rozdělit na 2 pracovní odkládací stoly. Tato možnost se Konrádovi zamlouvala víc, ale přesto stále nebyl spokojen na 100%. Domníval se, že kovové regály budou zabírat mnoho místa a budou příliš objemné.

OPTIMÁLNÍ VYUŽITÍ PROSTORU POMOCÍ ROHOVÝCH REGÁLŮ

Poté, co se jeden z našich zaměstnanců podíval na plány Konrádova kanceláře, napadlo mu efektivně využít roh dané místnosti. Pokud tedy není podél stěny dostatečně velký prostor, v rozích je stále místa dost. Konrádovi bylo navrženo následující řešení. Do rohu umístit rohový regál 180x90x45x64,5 a vedle něj malý bezšroubový RIVET kovový regál 180x90x45 s 5 policemi. Následně by mohl přidat další dva bezšroubové kovové regály 180x120x45 nebo 180x150x45. Na těchto regálech je skvělé to, že v případě stěhování je můžeme bez problémů postavit vedle sebe, protože všechny patří k sortimentu "Garage 45" a mají stejnou hloubku.

Zmíněný návrh Konráda přesvědčil a objednal si kompletní regálový kovový systém sestávající z regálů 180x90x45, 180x120x45 a dodatečně i další kovový regál v rozměru 180x120x45.

Eckregal_Steckregal

KONFIGURÁTOR A ZÁKAZNICKÝ SERVIS MAJSTeR REGÁL

Zdá se Vám Konradův problém povědomý? Navštivte naši webovou stránku. Majster Regál Vám nabízí rozsáhlý sortiment, který se přizpůsobí Vašim individuálním potřebám. Abyste rychle našli řešení, vyzkoušejte náš konfigurátor regálů a pokud máte jakékoliv dotazy, rádi Vám pomůžeme s naším kompetentním zákaznickým servisem.