0%

Drazí čtenáři a zákazníci. Mnozí z Vás se ptají, v čem je letošní novinka RIVET Systém jiná, než ostatní regály z dílny Majster Regál. V dnešním blogu si řekneme o nových regálových systémech více, podíváme se na výhody, které nabízejí a kde je lze efektivně využívat, jaká je jejich stavba a jak je jednoduše poskládat. Nejnovější technologie je tady a je připravena jen pro Vás.

blog-majster-regal-rivet

Nový regálový RIVET Systém je pro Vás všechny dostupný od začátku léta 2018 s výhodnou a dostupnou cenou. Jaké jsou hlavní atributy tohoto regálového systému? Můžeme směle prohlásit, že pevnost a stavba jsou základními pilíři nového skladového řešení. Nová technologie skládání regálů za pomoci rivetového uchycení zajišťuje vyšší tuhost regálu a znatelně jednodušší stavbu. Regál se skládá zasouváním komponentů do sebe bez jakýchkoliv šroubů. Potřebujete jen rukavice a gumové kladivo. O stabilitu regálu se nebudete muset vůbec bát. Má zatížení 300 kg na polici a díky svému rozdělení je regál vhodný téměř do každého prostředí a skladu. Je zhotoven z pozinkované oceli a chrání regál před vnějšími vlivy a korozí. Vynikající volba pro náročnější zákazníky. Ptáte se, který Rivet je pro Vás ten správný? Který si vybrat? Dřevotříska, nebo drátěná police?

Rivet systém s dřevotřískovou policí.

Je nadstavbou klasických bezšroubových kovových regálů s dřevotřískovou policí. Přesto je díky rivetem pevnější, stabilnější a s vyšší zátěží na jednu polici, až 300 kg. Je vhodný do prostoru s nižší vlhkostí. Sklady, průmyslová odvětví, domácnost, sklepy a garáž. Jeho použití je široké a splní jakékoliv požadavky uživatelů. Majster Regál nabízí rivet systém s dřevotřískou ve třech rozměrech s možností dokoupení přídavných polic.

Rivet systém s drátěnou policí.

Je absolutní revolucí ve skladovém průmyslu. Inovace z regálu přímo srší. Regál s drátěnou polici je kompletně kovový a řadí se mezi celokovové regálové systémy. Díky Rivett a vlastnostem kovové police udrží až 300 kg na úroveň. Je vhodný i do vlhkého prostředí a je odolný vůči korozi. Regál je vhodný do skladů, obchodů, do chemických laboratoří. Standardně je využíván i ve sklepě, garáži, spíže apod. Jeho využití je možné téměř všude. I nejnáročnější zákazník si přijde na své. Tento regál je novinkou, kterou si můžete pořídit jen u nás. Regál je ohni vzdorný, odolný vůči kapalinám a velmi snadno skládatelný.

Bez ohledu na typ police, je Rivet systém bezpečný, spolehlivý a kvalitní kus nábytku vhodný do každé firmy, domácnosti a skladu. Jeho komponenty jsou navrhovány tak, aby si poradili s jakýmkoli nákladem bez velké námahy. Jako všechny produkty, i Rivet systém plně doporučujeme ukotvit o stěnu pro zvýšení bezpečnosti. Regály Rivet se prodávají ve třech rozměrech, 180x90x45 cm, 180x120x45 cm a 180x150x60 cm. V nabídce je možnost zakoupit i extra police. Nezapomínejte, pro větší efektivitu je nutné upevnit první polici max. 20 cm od země. Police je důležité umístit rovnoměrně po celé výšce regálu.

Na závěr můžeme dodat jen málo. Pokud chcete spolehlivý, jedinečný regálový systém, Rivet je to, co hledáte. Je revolucí ve světě regálů a dostupný právě pro Vás. Chcete kvalitní, levné a inovativní regály? Tak nás navštivte a Majster Regál zde bude jen pro Vás.

Podívejte se také na naši nabídku šroubových a bezšroubových regálů, které perfektně splní všechny Vaše požadavky pro regál do domácnosti nebo do garáže.