0%

Mnoho z našich zákazníků se často ptá, zda kovové regály jsou vhodným nábytkem do interiéru bytů a domů. Nejsou kovové regály až příliš industriální? Nepůsobí příliš rušivě při elegantním nábytku? Není příliš nebezpečné uchovávat kovové regály v domácnosti a nehrozí poranění při denním kontaktu? Na všechny otázky si v následných řádků odpovíme. Náš nový Blog Vám poradí, jaké regály jsou vhodné do vaší domácnosti.

blog-majster-regal

Velkou roli v tom, jaké regály je vhodné zvolit k Vám domů je fakt, zda bydlíte v domě nebo v bytě. Sehrává to velkou roli při výběru regálu, které potřebujete.

Je pravda, že na domech se zahradou, garáží, sklepem a pod je potřeba regálových systémů daleko vyšší a praktičtější. Máte o mnoho více věcí a nářadí, které je třeba uskladnit, a právě kovové regály jsou tou nejlepší možností pro dlouhodobé skladování. V domovních prostorech je dodržování pořádku přímo klíčovým faktorem a s představou, že bychom měli všechny potřebné věci vrženy někde v rohu na kopě, by se nám asi špatně využívali benefity tohoto typu bydlení. Které regálové systémy je vhodné použít do určitých částí domu? Společně si to můžeme rozdělit do následných součástí:

Garáž a dílna.

Garáž a dílna jsou samozřejmou součástí bydlení na domě. Tento prostor je pro majitele velmi důležitý, z důvodu ochrany motorového vozidla před vnějšími vlivy, skladováním různého pracovního nářadí a pro práci na svém dopravním prostředku. Mnozí z nás mají garáž přímo spojenou s dílnou, v níž si každý kutil najde to své. Více o tom, jaké kovové regály je třeba použít v garáži se dozvíte v našem předchozím blogu.

Sklep.

Většina domů disponuje určitým skladovacím prostorem. Ve sklepě se zvykne skladovat množství nářadí spojeného s prací na zahradě. Také zvykneme do sklepů ukládat i naši úrodu, kterou se snažíme ponechat v co nejlepším možném stavu. Nejlepším prostředkem pro skladování jsou kovové regály. Na pracovní nářadí doporučujeme Regály do Vaší domácnosti" šroubové zinkové celokovové regály.Jednoduchá montáž za pomoci šroubů, 100 kg na polici a zinková povrchová úprava. V případě, že máte ve sklepě vlhko, jsou ideálním řešením. Pokud máte ve sklepě sucho, tak na uskladnění úrody doporučujeme " https://www.majster-regal.cz/bezsroubove-regaly-s-drevotriskou-policou.html">kovové regály s dřevotřískovou policí, které disponují s velkou škálou zátěže na polici. V zinkové úpravě by měly splňovat všechny požadavky.

Podkroví a šatník.

Mnoho rodinných domů využívá podkroví jako obytnou část. V dnešní době se dá plně přizpůsobit pro pohodlné bydlení. Starší domy využívají tuto část jako menší sklad. Skladují v něm staré nepoužitelné věci, staré nebo nesezónní oblečení, starší nábytek apod. Do podkroví je ideální použít levné a přizpůsobitelné regály, jako jsou šroubové celokovové regálové systémy nebobezšroubové kovové regály s dřevotřískou s nižší zátěžovou nosností do 200 kg. Jsou cenově dostupné, odolné a jejich údržba je snadná.

Kovové regály jsou také vhodné do pokojů, které mají společné domy, ale i byty. Výběr je široký a v interiérech najdou své uplatnění. V dalších řádků si řekneme o nich více.

Spíž.

šroubové kovové regály, protože jsou přizpůsobitelné, nastavitelné a rozšiřitelné dle potřeby zákazníka.

Obývací místnost.

Celokovové regály profilu TVám zaručí dokonalý vizuál, praktičnost a jejich modré zbarvení působí velmi příjemně na okolí. Dokáží dobře zapadnout do nábytku v celém obýváku. Děrované profily jsou skryté a tím pádem je regál zcela bezpečný.

Kuchyně.

bezšroubové celokovové regály profilu Lnikdy nic nezkazí. Jednoduchá stavba a manipulace s velmi příjemným vzhledem splní vše, co potřebujete. Výhodou je kombinace regálů profilu T.

Dětské a ostatní pokoje.

V těchto místnostech v domácnosti je důležité dbát na bezpečnost. Všechny regály z dílny Majster Regál jsou bezpečné, ale v případě menších dětí obývajících dětské pokoje bychom Vám doporučovali lakované modré celokovové regály s drevotrieskou,nebo celokovové regály profilu T. Jsou bezpečné, dostatečně silné na uskladnění čehokoliv v pokoji a pořádek máte zaručen. Touto volbou nikdy nic nezkazíte.