DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO

Pořádek v garáži u Susi a Kaya

0%

poradek-v-garazi-u-susi-a-kaya

Susi a Kay hledali vhodné skladové řešení do garáže pro nářadí a další věci, které měly dočasně uloženy v boxech a krabicích. Při realizaci projektu se rozhodli upřednostnit regály před jiným objemnějším nábytkem.

Na stránce Majster Regál hledali regálový systém, který by dokonale vyhovoval jejich potřebám. Ten našli v bezšroubovém regálu s jednoduchou montáží a určeném i pro těžší břemena jako nářadí nebo pneumatiky.

Regál v modrém provedení se čtyřmi HDF policemi dorazil pár dní po objednání. Rozměry 180x150x60 cm, nosnost 250 kg na polici a tloušťka oceli jistě přesvědčí každého zákazníka o tom, že jde stabilní a spolehlivý regál.

bezsro_ubove_kovove_regaly

Bezšroubové kovové regály s HDF policí 180x150x60cm, 5 polic, 400kg na polici, modrá barva dále Bezšroubové kovové regály s HDF policí 180x150x60cm, 5 polic, 400kg na polici, modrá barva Bezšroubové kovové regály s HDF policí 180x150x45cm, 5 polic, 400kg na polici, modrá barva Předchozí Bezšroubové kovové regály s HDF policí 180x150x45cm, 5 polic, 400kg na polici, modrá barva Bezšroubové kovové regály

Bezšroubový kovový regál je ideální pro uskladnění plechovek s barvami, zahradního nářadí, pneumatik, nářadí a mnoho jiného.

Co se týče montáže regálu, byl Kay překvapen jaké je jednoduché a hlavně rychlé ho poskládat. Jelikož jde o bezšroubový regál, je montáž skutečně rychlá a efektivní a je k ní zapotřebí pouze gumové kladivo.

Stejně jako ke všem našim regálům, taky k tomuto byl přibalený montážní návod s ilustracemi pro lepší srozumitelnost. Montážní návod spolu s montážními videi najdete i na naší stránce u popisu produktu.

Kay začal spojením dělených stojin pomocí spojovníků, následně montáží krátkých nosníků. Plastové patky určené pro ochranu podlahy před škrábanci našly své místo na spodní části stojin. Následovaly dlouhé nosníky a jejich doklepnutím gumovým kladivem se docílí stabilita celé kovové konstrukce. Jako poslední se na kovovou konstrukci nasadil police a regál byl připraven k použití.

poradek-v-garazi-u-susi-a-kaya

Kompletní montáž netrvala více než půl hodiny, přičemž se zohlednilo, že ho sestavila pouze jedna osoba. Tento čas by se mohl výrazně zkrátit, pokud by byly při montáži dvě soby.

Kromě rychlé a jednoduché montáže překvapila Kaya i vysokou nosnost polic, kterou regál od Majster Regál skutečně unese. Do polic s nosností 250 kg se Kay nebojí uložit své nejtěžší nářadí.

Chcete vědět více o tomto projektu? Přečtěte si blog Susi a Kaya a dozvíte se, co říkají o našich regálech.

https://susi-a-kay-projekty.cz/majster-regal-kvalitni-a-stabilni-regalove-systemy/

Pokud se chcete dozvědět více o tomto typu regálů, doporučujeme Vám přečíst si naše další blogy. 

Pokud ještě stále hledáte ten správný regál pro vás, neváhejte přejít přímo na kategorie regálů do dětského pokoje, na hračky, nebo také regály na pneumatiky či dokonce i regály vhodné do koupelny a do spíže. Pro malé a střední firmy také máme regály určené do obchodu či skladu.

 

 

Jaký druh regálů hledáte?

Kovové regály do dílny           Kovové regály do garáže           Rohové kovové regály

     Kovové regály do dílny                      Kovové regály do garáže                       Rohové kovové regály

0 komentářů
Předchozí Vypracujeme Vaše projekty Další Nejlepší kovové regály pro jarní úklid
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let