0%

Čas lásky a klidu je už tady. Nejkrásnější svátky roku, během nichž se tak trochu všechno zastaví a příjemně naladí. Bez doplňků a dekorací to však nikdy nebude ono. Nakoupit si v obchodě to, co vám udělá radost, není nejmenší problém. Starosti se mohou objevit v momentě, pokud budete chtít vše sladit se zbytkem vašeho interiéru. Množství vánočních dekorací a ozdob je třeba přece vhodně rozmístit, abyste je krásu věděli spolu s celou rodinou v daný okamžik správně ocenit. Aby to pro vás nebylo utrpení, nabízíme vám jednoduché řešení.

 

Moderní police, které rozzáří vaše Vánoce

Vánoční výzdoba je úrodným polem pro kreativní nápady. Vždyť kde jinde můžete tak dobře uplatnit a ukázat své schopnosti a dovednosti? Samozřejmě, hlavním atributem vánoční výzdoby je stále krásně zelený stromeček. Občas ho však chceme nahradit něčím originálnějším a netradičně kreativním.

Něčím, díky čemuž bude vánoční výzdoba interiéru oslavou naší fantazie, bude odpovídat nejnovějším módním trendům a zároveň mít stále toho klasického "ducha Vánoc". No a všechna tato přání vám naše kovové regály bez nejmenších problémů vyplní.

1-moderni-regaly-na-vanoce-detail-blog

Odolný a vizuálně příjemný materiál

Toužíte po tom, aby byly vaše Vánoce jedinečné a krásné? S minimem doplňků bude dosahování tohoto cíle snadné. Kvantita přece není automaticky znakem bohatství ani klidu. Vždyť množství doplňků a vánočních dekorací vám nezaručí spokojenost ani pohodlí. Právě naopak, dostaví se chaos, který vás vyvede z míry. Abyste tomu předešli a upozornili na krásu originálních vánočních doplňků, snažte se, aby regálů nebylo příliš mnoho. V jednoduchosti je přece krása.

Materiál kovových regálů od Majster Regál je pro upořádání vánočního prostoru ideální, přičemž nerozhodují ani okolní podmínky. Kovová konstrukce snese opravdu hodně a jednoduchá instalace vám splní stanovený cíl. Pomůže s organizací a dekorováním prostoru, který ve vás musí vyvolávat pozitivní emoce a dobrou náladu.

2-moderni-regaly-na-vanoce-darky-blog

Jednoduchá instalace a moderní vánoční dekorace

Za výhodu regálů do domácnosti nebo dětského pokoje lze považovat, kromě jejich materiálového provedení, jednoduchý způsob složení. Bezšroubové regály vám pomohou vytvořit pro uložení vánočních ozdob a dekorací dostatečně velký prostor bez jakékoliv námahy.

S jednoduchým montážním návodem zvládnete smontovat regál velmi jednoduše, rychle a bez použití speciálního nářadí nebo nástrojů. Uložit všechny vánoční ozdoby nebo dekorace na policích, jejichž nosnost je mimořádně velká, nebude pak ten nejmenší problém. Jejich jednotlivé detaily, krásu a lesk vánočních dekorací můžete nakonec zvýraznit osvětlením, které na regály upevníte opravdu jednoduše.

3-moderni-regaly-na-vanoce-finalni-blog

Originální doplněk, který vám bude sloužit po celý rok

Vytvoření vánoční nálady je v interiéru dnes díky nabídce obchodů velmi jednoduché. Problém však může být v prostoru, do kterého se budou umisťovat. Výhodou regálů do domácnosti však je, že jsou otevřené, takže nejen přirozené světlo, ale i dostatek volného místa bude krásu a lesk vánočních ozdob zvýrazňovat. A když Vánoce skončí, regál můžete využívat po celý rok na knihy, v koupelně nebo v dětském pokoji. . Pokud si stále nevíte vybrat ten správný regál pro vás, vyzkoušejte náš konfigurátor na regály, kde také najdete regály vhodné do vaší garáže či dílny.