0%

Industriální styl přichází do našich příbytků. Tento trend vychází z vlny mladých newyorských umělců, kteří začali využívat prázdné tovární prostory jako domov nebo ateliér a proměnili je na "velké lofty, kde všichni snili o životě". Od konce 50. let až po současnost se tento dekorativní styl vyvíjel a znovu objevil, aby vytvářel jedinečné a velmi osobní prostory.

majster-regal-blog-kovove-regály-content3

Styl je městský, mladistvý, velmi svěží a dosahuje harmonii mezi kovem, dřevem, cihlou a minimalistickým nábytkem. Tento originální dekorativní styl má úspěch, protože úžasná kombinace zahrnuje kov a dřevo - čili je to kontrast studeného kovu s teplem dřeva, a jednoduchost prvků kovových konstrukcí s přirozenou čistotou dřeva.

majster-regal-blog-kovove-regály-content3.1

Nenechte se odradit myšlenkou, že Váš dům nemá vysoké stropy nebo obrovské místnosti s velkými okny! Získání tohoto průmyslového nádechu je jednoduché a možné. Stačí pouze přizpůsobit Váš prostor charakteristickým znakem industriálního stylu. Nesmíme zapomínat, že barvy vytvoří dokonalou atmosféru, kde kovové regály, dřevěné trámy a starožitný nábytek vypadají úžasně. A jaké barvy je vhodné použít? Vaše paleta barev může být v neutrálních tónech černé a bílé, s použitím šedých či béžových detailů. Můžete si vybrat mezi světlým interiérem s dominantní bílou nebo elegantním, v němž dominují tmavé barvy.

S doplňky to nepřežeňte, určitě nechte prostor dýchat a Vaše doplňky tak v prostoru lépe vyniknou.

Jednoduše umístěte kovový regál na nejviditelnější místo v prostoru a přidejte k němu starý kufr plný knih ... Voilá! Industriální dekorace do Vašeho útulného bytu je na světě.

Upřete Vaši pozornost na obchody se starožitnostmi a na bleší trhy. Najdete tam neuvěřitelné doplňky, jako například lampy s průmyslovým vzhledem, kovové lišty, staré lahve, které Vám pomohou, aby Váš výsledek vypadal fantasticky.

majster-regal-blog-kovove-regály-content3.2

Nebojte se vystavit předměty, které v běžném nábytku zůstávají skryty. Díky tomuto stylu budete mít vždy řád a také se postupně zbavíte věcí, které již nepoužíváte. Sáhněte po kovových regálech! Zkoušejte, hrajte si s nimi a buďte tvořiví. Ale pozor! Pokud jednou začnete, nebudete moci přestat.

Podívejte se do našeho katalogu regálů a zjistěte, které regály z kategorie regály do domácnosti dokonale zapadají do Vašeho domova.

Podívejte se také na naši nabídku šroubových a bezšroubových regálů, které perfektně splní všechny Vaše požadavky pro regál do domácnosti nebo do garáže.

A pokud jste hrdí na svoje dekorace, můžete s námi sdílet své fotografie na facebooku. Ukažte nám, jak dobře vypadá Váš výsledek!

*Fotografie vytvořené v "Pinterest"


Comment icon Comment