0%

Den matek se blíží. Je to speciální den, který patří všem matkám.

Je dobře známo, že většina matek by pro své děti udělala cokoliv, ale udělali byste vše pro ni? Nejméně, co v tento den můžete udělat, je nezapomenout její poblahopřát k tomuto speciálnímu dni a my v týmu Majster Regál jsme si jisti, že by se potěšili i malé pozornosti, i když typická věta matky je: "Nemusíš mi nic dávat, já nic nepotřebuji. "Využijte tento den na poděkování své matce za všechno to úsilí, které za Vás vynakládá celý svůj život. Zejména v současné situaci nabírá tento svátek úplně jiný význam. Buďte vděční, že ji máte stále u sebe. Bohužel, vzhledem k současné situaci není možné jít do dobré restaurace nebo podniknout společnou aktivitu, a proto náš tým přišel s nápadem, jak můžete navzdory všemu matku překvapit. Jeden nebo druhý nápad určitě realizují i naši kolegové.

1 # Redizajn hobby místnosti nebo pracovny

Pokud je Vaše matka manuálně zručná a dlouhé hodiny kreativní tvoří, darujte jí nový prostor určený k odpočinku a kreativitu! Bez ohledu na to, zda má ráda hrnčířství, malování nebo šití, další prostor v dílně nebo v pracovně přijde vždy vhod. S našimi RIVET bezšroubovými regály vytvoříte rychle a jednoduše pořádek v jedné z oblíbených místností. Jednoduchá bezšroubová montáž a alternativní umístění polic na různé úrovně, umožňují snadné skladování různých materiálů bez ohledu na to, zda jsou objemné nebo těžké. Pokud je místnost nebo dílna Vaší matky velmi malá, využijte rohy na uskladnění v našich rohových regálech!

Například matka, která ráda šije, by mohla pěkně uložit své látky a vlnu do regálů. Jelikož jde o otevřený kus nábytku, všechny potřebné materiály by byly viditelné, aniž byste je museli dlouho hledat. Abyste po otevřených regálech necítili dobře, doporučujeme Vám používat krabice, přepravky a boxy, ve kterých můžete uchovávat zbytky látky, jiný materiál nebo potřeby na šití.

1-bezsrouboy-kovovy-regal-diy-den-matek2-rivet-policovy-regal-blog-den-matek

2 # Všude samá zelená

Miluje Vaše máma květiny a práci v zahradě? Pravděpodobně nejtradičnějším a nejjednodušším nápadem na dárek ke Dni matek je kytice květů. Ale proč nepokročil o úroveň výš? Darujte vertikální zahradu. Vertikální zahrady s malými rostlinami a květy jsou ideálním řešením nejen pro malé tradiční terasy a balkóny ale i obývacího pokoje. Naše bezšroubové RIVET regály s ocelovou sítí jsou ideální na vytvoření takové vertikální zahrady. Díky síti kovových regálů se dostane sluneční světlo k rostlinám na všech policích. Kromě toho jsou regály nejen stabilní, ale také odolné vůči korozi a poškození.

3-kvety-a-zelen-na-balkone-cz4-rivet-dratena-police-den-matek

3 # Zůstat fit

Jak jistě víte, pro zachování zdraví je potřebný pravidelný pohyb a co víc můžeme chtít pro naše matky?! Jsou to sice ženy se super schopnostmi, ale někdy potřebují odpočinek od svých povinností, práce, domácnosti či řízení rodiny. Na návštěvu posilovny jim však zůstane minimum času a z tohoto důvodu mnohé upřednostňují cvičení doma. Vytvořte Vašim maminkám místnost nebo prostor na její cvičební aktivity! S několika činkami, švihadlem, žíněnkou, běžícím pásem nebo stacionárním kolem to rychle docílíte. Nedělejte si starosti, nemusíte hned předělávat celý byt. Postačí Vám k tomu pracovna nebo pokoj pro hosty. Abyste však mohli správně uskladnit sportovní potřeby nebo materiál, jako je lano, váha, žíněnka a zároveň během dne využívat místnost jako pracovnu, doporučujeme naše kovové regály určené do sklepa i do domácnosti. Tyto unesou až 250 kg a díky svému T-profilu se dají flexibilně rozšířit pomocí přídavných modulů.

5-kovove-regaly-a-domaci-fitnes6-sroubovy-regal-do-fitneska

4 # Relax

Každý z nás by chtěl z času na čas relaxovat doma. Zejména naše matky. Už jste někdy přemýšleli o vytvoření oázy pohody na odpočinek nebo relaxačního prostoru pro Vaši mámu? Tam si může odpočinout a relaxovat nebo si přečíst knihu. Z tohoto důvodu není nutné renovovat celý byt, existuje efektivnější, rychlejší a úspornější řešení a to rozdělení místnosti pomocí regálů. Tímto způsobem je možné vytvoření intimního a otevřeného, zároveň i dekorativního a funkčního prostoru. Pro tento účel doporučujeme například regály do spíže, které se hodí do každého interiéru a které se dají rozdělit na dvě menší regály stejné velikosti.

Doufáme, že Vám naše nápady pomohli najít perfektní dárek pro Vaši matku. Pokud máte jakékoliv dotazy, náš přátelský a kompetentní zákaznický servis Vám velmi rád pomůže.

Naše super jarní akce na Majster Regál stále probíhá. Viz náš jarní výprodej. Najdete zde skvělou nabídku regálů do sklepa, kovových rohových regálů ale také regály do dílny, nebo regály do garáže.

7-domaca-kniznicea-blog-den-matek8-celokovovy-regal-ako-kniznice

Chcete vědět více o novinkách ze světa policových kovových regálů? Sledujte nás na  Facebooku, InstagramuLinkedIne.

70 jednoduchých možností jak trávit čas a hrát se s dětmi v domácnosti