DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO

Máte málo místa a mnoho nevyužitých rohů v garáži? Vaše problémy vyřeší kovové regály

0%

ase_problemy_vyresi_kovove_regaly

Problém prázdných rohů je věčnou výzvou pro majitele každého domu. A nezáleží na tom, zda je tento prostor malý nebo velký a nachází-li se v domě či garáži. Časem vás určitě napadne, tyto nevyužité plochy něčím – krásným a multifunkčním – vyplnit. Ceny za nemovitosti nejsou přece malé, proto se vyplatí umět hospodařit i s místem a prostorem pro život.

My vám nabízíme možnost, jak velmi jednoduše a rychle využijete celý prostor garáže pomocí našich kovových rohových regálů.

S kovovým regálem se naučíte hospodařit v každém prostoru

S problémem nedostatku místa pro život se setkáváme v nejedné domácnosti. Výjimkou však nejsou ani naše dílny nebo garáže, které se často zaplní množstvím důležitých věcí, jež však nejsou správně uloženy a uskladněny.

Chyba je v tom, že nevyužíváme efektivně skladovací konstrukce a zároveň zapomínáme i na rohy, pomocí kterých je možné každý prostor jednoduše rozšířit.

Speciální rohový regál vám pomůže rozšířit rohový prostor na maximum a dokonale vyplnit prázdný rohgaráži, dílně nebo jiné místnosti. S rohovým regálem se tak naučíte hospodařit v každém prostoru. Výhody využití této konstrukce však nejsou jen o efektivním zužitkování místa.

Kompaktní spojení

Využít roh v místnosti prostřednictvím běžných polic a regálů z obchodu je možné také. Vždy to však bude o nevyužitém nebo nedostupném rohu, do kterého se přitom vejde více či méně potřebných věcí.

Rohový regál s RIVET systémem je složen ze dvou bočních částí, které do pravého úhlu spojuje jeden pevný a prostorný rohový model s policemi. Regál tak získává tu výhodu, že vyplňuje celý prostor, a nezabírá přitom mnoho místa.

Může být umístěn i v té nejmenší místnosti a vytvořit v ní spoustu úložného prostoru. Rohová konstrukce regálu a jeho design vám tak umožní získat nejméně půl metru dalšího prostoru, což ve vaší přeplněné garáži určitě oceníte.

Multifunkční a odolný úložný prostor

Nesmírnou výhodou takových rohových modelů je také jejich vysoká odolnost proti mechanickému namáhání. Nosná konstrukce je vyrobena z lehkého ale pevného kovu, o jehož finální podobu se stará speciální povrchová úprava. Ta dodává úložnému systému nejen pevnost, ale i odolnost proti mechanickému poškození, vlhkosti i vodě, které je v garáži někdy více než třeba.

Rohový regál se ale perfektně hodí do interiéru každé místnosti. Díky němu může být efektivně využita nejen vstupní hala, obývací pokoj, ložnice, kuchyň a dětský pokoj, ale i dílna nebo sklad.

Na otevřené rohové police můžete uložit chemikálie, těžká břemena, zahradní nářadí, obuv nebo další jiné věci, které máte v garáži. HDF nebo drátěná police a bezšroubový RIVET systém se postará o to, aby bylo vše na svém místa a kdykoliv jste si mohli polici přizpůsobit specifickému prostoru. K veškerým věcem máte přístup a o všem přehled.

Prostorný odkládací systém do garáže

Plusem rohové konstrukce regálu do garáže je schopnost co nejlépe využít rohový prostor od podlahy po strop na ukládání všech věcí. V rohovém regálu lze úspěšně umístit nejen sezónní oblečení a obuv, ale i další zařízení, součástky nebo pneumatiky od auta.

Prostornost dodává konstrukci zejména samotný rohový model, který umožňuje využít jednotlivé police do hloubky a každého centimetru, což není u klasickým skladovacích modelech až tak možné a roh zůstává prázdný, případně bývá využita pouze jeho podlahová část a stěna rohu je prázdná.

Takový rohový regál na míru si můžete vybrat s pomocí našeho konfigurátoru na regály, čímž získáte jeden prostorný odkládací systém.

Možnost zónování prostoru

Několik místnosti je dnes otevřeno a navzájem jsou propojeny, čímž ale přicházíme o soukromí a pohodlí. Výjimkou není ani garáž. Klasická skříň nebo police však tento problém nevyřeší. Pomocí rohového regálu ale můžete také svoji dílnu nebo garáž zónovat na jednotlivé části, a mít tak ve všem pořádek.

Pomocí lehkých mobilních regálů můžete udělat malou přestavbu jakéhokoli prostoru, protože jedna část rohového regálu může sloužit zároveň jako příčka, kterou dnes lze využít i při zařízení vlastní domácí kanceláře.

Takový regál vám pak bude sloužit jako konstrukce oddělující několik oblastí místnosti. Pokud si proto chcete ve své garáži vytvořit malý koutek na domácí práce nebo opravy, vyzkoušejte naše rohové regály

Specifický design, který si zamilujete

Vybavení interiéru, i toho v garáži, není jen o funkčnosti a užitku. Velmi důležitý je dnes pro naše pohodlí i design. My jsme na to mysleli také, protože rohový regál decentně vyhlazuje rohy místnosti a dává jí nestandardní vzhled.

Kovový materiál je svým specifickým designem a surovým vzhledem u lidí stále více populární nejen pro odolnost, dlouhodobou životnost a snadnou údržbu, ale i jako mimořádně estetický prvek interiéru.

Díky těmto a dalším jiným vlastnostem může být i vaše garáž, kancelář nebo obývací pokoj vybavená tím nejoriginálnějším nábytkem, který si zamilujete. Stačí se jen přesvědčit a do rohu v garáži tento rohový regál umístit.

Pokud ještě stále hledáte ten správný regál pro vás, neváhejte přejít přímo na kategorie regálů do dětského pokoje, na hračky, nebo také regály na pneumatiky či dokonce i regály vhodné do koupelny a do spíže. Pro malé a střední firmy také máme regály určené do obchodu či skladu.

0 komentářů
Předchozí Technologie Rivet vs. tradiční bezšroubový systém Další Jak správně ukládat břemena do kovových regálů
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let