0%

Vážení zákazníci, nejkrásnější a nejočekávanější svátky jsou tu. My v Master Regale vám přejeme hodně radosti a pohody v těchto vánočních dnech a dobrý start do nového roku, hodně štěstí a úspěchů ve všech vašich předsevzetích a plánech.

Děkujeme všem, kteří do nás vložili důvěru i za úspěchy dosažené v tomto roce. V roce 2021 jsme si stanovili za cíl vylepšit služby zákazníkům, rozšiřování našeho produktového portfolia a ještě více se přiblížit v komunikace s vámi.

Celkově je naší nejvyšší prioritou samozřejmě nadále podporovat Vás ve Vašich nových projektech a obohatit Vaši budoucnost o radost a spokojenost.

Chceme vám pomoci tím nejlepším způsobem, jak se jen dá: a to prostřednictvím organizace. Jsme vám k dispozici, abychom vám pomohli uspořádat váš prostor a efektivně a trvale uložit všechny Vaše nástroje a věci. Za tímto účelem vám nabízíme naše nejlepší kovové regály, jak pro Vaši sklep, tak pro Vaši garáž, nebo podnikání, a také poskytujeme místo, kam můžete bezpečně uložit všechny své vzpomínky, záliby a vášně.

Jak přišel čas obdarování se, musíme třídit a hledat nové místo pro všechno, co přibylo během vánočního období. Například naše kovové regály jsou ideální do dětských pokojů, snadno přizpůsobitelné a ideální pro ukládání hraček, knih a jiných věcí každodenní potřeby. Toto je nejjednodušší způsob, jak dostupným a pohodlným způsobem uspořádat prostor pro naše nejmenší v domě. Neváhejte a přečtěte si náš blog, kde najdete další nápady a inspirace, jak si Vaše věci můžete uspořádat.

Máme velmi velký výběr regálů, které vás podpoří ve všech vašich nových projektech v dlouho očekávaném roce 2021. Od otevření podniku přes vybavení skladu až po vytvoření nového domova. V Master Regale máme regály, které nejlépe vyhovují vašim potřebám.

Největší výhodou našich regálů je jejich univerzálnost, přizpůsobivost, konstrukce a užitečnost v závislosti na prostředí, zatížení a různých požadavcích každého zákazníka. Jsou k dispozici v různých velikostech a provedeních. Díky jejich rychlé a snadné montáži se šrouby i bez nich šetříte čas a můžete se rychle věnovat jiným úkolům nebo projektem.

Máme největší výběr regálů na trhu, takže výběr toho správného nebude těžký. Můžete si vybrat perfektní regál pro jakýkoliv typ místnosti: suterén, sklad, garáž, kancelář, obchod, dům nebo koupelna - a mnohem více! Vánoce jsou především o uskutečňování snů. A co tak dát "řemeslníkovi" domu práci snů? Každý pokoj vypadá lépe a prostornější. Sdílejte tuto skvělou zkušenost s blízkými.

Připomínka v roce 2020:

Tento rok jsme sortiment rozšířili o naše rohové regály Rivet. Tato novinka pomohla mnohým z vás optimalizovat možnosti uskladnění na všech místech s rohy, zejména v garážích.

Představili jsme také náš nový online konfigurátor - filtr regálů, který pomáhá při výběru optimálního regálu pro každého zákazníka. V novém roce je naším cílem vylepšit a posunout tento užitečný nástroj pro jeho ještě lepší možnosti využití. Postupně budeme přidávat doplňky jako i vylepšení, o kterých Vás budeme informovat. Neváhejte a pošlete nám svůj názor na konfigurátor - filtr regálů. Všechny Vaše zkušenosti jsou vítány a pomozte nám je vylepšit.

My v Master Regale vám přejeme veselé Vánoce a šťastný nový rok plný radosti a naděje.

Regál na všetko a pre všetkých!