0%

Všichni v týmu Majster Regál věříme, že nákup kovových regálů může být často výzva. Zejména v případě, že máte vysoké kvalitativní a technologické požadavky a hledáte stabilní, odolný regálový systém, případně kovový regál do vaší domácnosti, garáže, skladu nebo dílny. Připravili jsme pro Vás seznam pěti nejlepších regálových systémů za rok 2019 s důrazem na vysokou kvalitu, atraktivní design a odolnost, dostupných na eshopu Majster Regál. Čtěte dál a dozvědět se více.

Regálový systém Professional   

Ze začátku bychom Vám rádi představili jeden z nejlépe hodnocených kovových regálů od eshopu Majster Regál. Celkový rozměr produktu je 200x180x45 cm a byl navržen se čtyřmi policemi, které dokáží rovnoměrně unést až 600 kg na jedné úrovni. Na tento regál můžete bez problémů naložit mnoho těžkých objektů. 

Jelikož dokáže unést dohromady až 2400 kg, může být používán jako vysokovýkonný a kvalitní produkt jako je skladový rack systém. Jeho silné kovové rámy zajišťují rovnoměrné rozložení zátěže. Regály doporučujeme upevňovat o stěnu, zejména v případě, pokud využíváte jeho plnou zátěžovou kapacitu.  

Bezšroubový kovový regál s HDF policí - 400 kg

Bezšroubový kovový regál s dřevěnou HDF policí je zde. V první řadě je spolehlivý, robustní a je ideální na jakékoliv způsoby skladování. Tento kovový regál má přesně 5 polic - úrovní. Je dobrou volbou pro využití ve skladu, v dílně, ve sklepě nebo v garáži.

Produkt je zhotoven z vysoce kvalitní oceli, a proto Vám zajišťuje bezpečnost a stabilitu. Bezšroubové kovové regály s HDF policí se mohou rozdělit na dva stejně velké pracovní stoly se stejnou zátěžovou kapacitou. Rozměr regálu je 220x150x45 cm. Pět polic unese až 300 kg na jednu úroveň.

Šroubový kovový regál

Dalším regálem v pořadí s mnoha výbornými prvky je šroubový regál. Je vynikající volbou do prostorů jako je spíž, sklep, koupelna, domácnost, obchod a prostor s vlhkým prostředím. Regály se mohou spojovat za pomoci šroubů a matic i mezi sebou a vytvářet složený regálový systém a jeho úložná kapacita může být využita na maximum. Kovový šroubový regál se čtyřmi policemi může dohromady unést až 400 kg. 

Celkový rozměr regálu je 200x100x50 cm. Abychom zaručili stabilitu a kvalitu produktu, použili jsme nejkvalitnější ocel a doplňky pro vstup do výrobních procesů.  

Bezšroubový kovový regál s HDF policí - 250 kg.

Následující produkt na našem seznamu je bezšroubový kovový regál s HDF policí modré barvy. Regál je pevný a silný a jeho police udrží až 250 kg, což nám dohromady dává až jednu tunu čisté zátěžové kapacity. Police regálu jsou plně přizpůsobitelné. Můžete je ukotvit do jakékoli výšky samotného produktu. Také poskytuje možnost rozložení na dva stejně velké pracovní stoly se stejnou zátěží.

Tento vysoce kvalitní produkt, který je práškově lakován do modra, ochraňuje regál před oxidací, mechanickému poškození a zabraňuje možnosti pořezání se. Je vhodný do sklepa, garáže, menšího skladu, dílny, knihovny apod. S rozměrem 176x120x45 cm nebudete mít problémy ani při jeho samotné montáži.

Kovový regálový systém nejvyšší spokojenosti zákazníků

S celkovou velikostí 180x90x45 cm, je zinkový bezšroubový kovový regál s HDF policí tím nejpopulárnějším produktem u všech zákazníků. Je to regál vysoké kvality a určitě stojí za to. Je pevný, stabilní a dokáže unést dostatečně velké a těžké předměty. Bezšroubový kovový regál s HDF policí má nosnost až 200 kg na jednu polici.

Regál je pozinkovaný a tato povrchová úprava ho chrání před korozí, prachem a samotnými externími nečistotami. Montáž je jednoduchá. Samotné komponenty se do sebe zasouvají a potřebujete k tomu jen gumové kladivo a bezpečnostní rukavice. Může to zabrat nejvýše 15 minut. Pokud hledáte kombinaci kvality a odolnosti, pak je tento regál přesně to, co hledáte.

Právě jste mohli vidět kompletní seznam nejlepších kovových regálů za rok 2019. I Vy máte možnost volby. Pokud si vyberete nějaký regál z našeho seznamu, můžete si být jistý, že dostanete kvalitní produkt za dobrou cenu. Každý z těchto regálů určitě splní Vaše očekávání. Vaše spokojenost je naší hlavní prioritou. Navštivte náš e-shop se všemi kovovými regály v nabídce, nebo nám zavolejte a společně jistě najdeme vhodné řešení. Těšíme se na Váš názor na naše produkty a brzy připravíme další zajímavý blog.

- Váš Majster Regál.

best metal shelves 2019