0%

Majster Regál si připomíná Světový den boje proti rakovině

hdf-police-kovove-regaly-majster-regal

Světový den boje proti rakovině (World Cancer Day) připadá tak jako každoročně na 4. únor, přičemž jde o iniciativu, v jejímž rámci se může sjednotit celý svět s cílem zvýšit povědomí o rakovině a upozornit na důležitost primární a sekundární prevence a zdravého životního stylu.

Někteří z našich zákazníků pracují v oblastech, kde na ně číhají mnohá nebezpečí. Pracovníci ve stavebnictví, v chemickém nebo automobilovém průmyslu často pracují s látkami a materiály, které mohou být karcinogenní.

A právě zde vstupuje do hry Majster Regál. Pro nás je velmi důležitá nejen spokojenost našich zákazníků, ale i jejich zdraví. Proto věnujeme zvláštní pozornost kvalitě našich regálů do dílny, do skladu a pro průmysl.

Dnes bychom se chtěli blíže podívat na naše bezšroubové regály s HDF policí. Často se setkáváme s otázkou, zda HDF police našich skladových regálech obsahují formaldehyd. Někteří z Vás, kteří v chemickém průmyslu nepracují, se nyní ptají: Co je vlastně formaldehyd?

Formaldehyd je bezbarvá, plynná chemická sloučenina se štiplavým zápachem, která je karcinogenní. Mimo jiné slouží jako základní látka pro mnoho dalších chemických sloučenin, které jsou potřebné při výrobě dřevotřískových desek, lepidel, laků nebo barev.

O výrobě dřevotřískových a HDF polic si můžete přečíst také v našem blogu "HDF police pro kovové regály".

hdf-police-kovove-regaly-majster-regal

Formaldehyd se dělí na různé emisní třídy. Tyto třídy označují množství obsahu škodlivých látek v materiálu. Rozlišuje se mezi následujícími třídami, přičemž Majster Regál police jsou označeny E1:

  • E1: Obsah formaldehydu je pod 0,1 ppm
    Tato skupina má nejnižší podíl škodlivých látek. Považuje se za neškodlivou látku a proto se podle evropských a německých právních předpisů povoluje používat v interiéru.
  • E2: Obsah formaldehydu je mezi 0,1 a 1,0 ppm
  • E3: Obsah formaldehydu je vyšší než 1,0 ppm

Majster Regál věnuje při koupi HDF polic mimořádnou pozornost jejich kvalitě a certifikaci. Naším cílem je vědomé zacházení se škodlivými látkami a kovové regály, které neobsahují škodlivé látky. Nabízíme kvalitní kovové regály "vyrobené v Evropě" za férové ceny! Rádi Vám poradíme osobně, telefonicky nebo písemně. Objevte velký výběr regálů v našem e-shopu, nebo použijte náš konfigurátor regálů a objevte ten správný regál pro Vás. Pokud hledáte regály a už máte jasno ve kterém prostoru je chcete využívat, můžete přejít přímo do kategorie pro regály do spíže a do domácnosti, do dílny, garáže či skladu nebo obchodu.

Pokud se chcete o nás dozvědět více, můžete nás také sledovat na Instagram a Facebook.