0%

Připravili jsme pro Vás novinku, a to rozhovor s vášnivým DIY pracovníkem a influencerem přímo z Německa, známým pod přezdívkou Tobi. Je populární svou zručností a kreativní myslí. Tobi byl ochoten podělit se s námi, s týmem Majster Regál, o detailech nejnovějšího projektu, který vytvořil.

1-kovovy-regal-a-drevo

Dobrý den Tobi. Pracujete už na druhém projektu za pomoci regálů z internetového obchodu Majster Regál. Víte nám prozradit něco více o prvním projektu a na co přesně jste použili naše policové kovové regály?

Dobrý den. Samozřejmě velmi rád vám o tom řeknu více. Používám regál s vysokou zátěží, myslím, že u vás to je kategorie Professional. Využívám ho na odkládání a skladování nářadí pro mou dílnu. Upřímně, jsem s ním moc spokojený a vytvořil jsem si k němu určitý vztah, a proto jsem vyzkoušel i druhý regál právě od Vás.

2-kovovy-regal-montaz-kostry-regalu

Váš druhý projekt ještě není u konce. Mohl byste nám něco málo prozradit speciálně jen pro nás?

Velmi rád. Vyrábím něco, co bych mohl nazvat například regálové studio. Vím, zní to opravdu zvláštně, ale vytvářím novou dílnu a připravuji ji do podoby, která bude vypadat spíš jako pracovní YouTube studio, protože to je moje největší záliba, společně s "kutilstvím v dílně". Vytvářet videa pro YouTube kanál je moje srdcovka. Mou dílnu, která je zároveň mým studiem, jsem vtipně nazval "Mužská Jeskyně". Měla by být velmi jedinečná a v rustikálním stylu, na kterém si dlouhodobě zakládám. Vedle cihlové zdi bude umístěna stěna vytvořena ze dřeva tradičních palet a samozřejmě Váš kovový regál si najde své místo. V krátkosti, bude to kombinace dřevěných palet a Vašeho kovového regálu.

Máme mnoho čtenářů z DIY sektoru, kteří by rádi věděli, co Vás inspiruje nebo kde přicházíte na nové nápady, myšlenky a tipy na nové projekty.

V tomto případě je to více než jednoduché. Nová dílna potřebuje nový odkládací prostor, a protože otevřené regálové systémy samy o sobě nejsou až tak praktické pro mou řekněme "jinou" dílnu, chci vytvořit stylovou a jedinečnou paletovou sestavu v kombinaci s kovovými regály. Bude to vzrušující.

3-spracovani-dreva-do-regalu

Vyrábění a vytváření projektů v dílně není Vaše primární práce, že ano? Zjistili jsme, že pracujete i v kanceláři a jste velmi aktivní na sociálních médiích jako je YoutTube a Instagram. Není to neuvěřitelně vyčerpávající dělat všechny tyto aktivity pod jednou střechou?

Popravdě je. A ještě k tomu jsem šťastně ženatý a mám maličkého syna, který je moje hrdost a největší radost. Nicméně je to jednodušší, než se na první pohled zdá. Nekoukám televizi a první co udělám, když přijdu z práce domů je, že zapnu tzv. rodinný mód, hrám se se synem, připravuji s manželkou večeři a prožívám tradiční klidnou rodinnou atmosféru. Navečeřím se, uložím syna spát, podívám se na oblíbený seriál, případně přečtu nějaký zajímavý článek. Následně se zavřu do mé dílny na jednu až dvě hodiny, natočím videa, zapracuji na mých projektech, vytvořím nové fotografie, které vložím na Instagram a připravím se na spánek. Celkem tradiční denní rutina.

4-pokladani-palet

Poslední otázka pro Vás Tobi. Co si myslíte o policových kovových regálech z elektronického obchodu Majster Regál? Jsou opravdu vhodné pro DIY (udělej si sám) projekty?

Kovové regálové systémy jsou opravdu perfektní volbou pro jakoukoli dílnu, nejen tu moji, pro jakýkoli sklad, sklep a spíž. Podle toho, co jsem mohl sám zkusit a zažít jsou opravdu extrémně stabilní a na druhé straně poměrně dost flexibilní, inovativní a přizpůsobitelné. Plug in systém je super a rychle jsem je postavil. Výšku police si můžete přizpůsobit, jak potřebujete, což při tradičním nábytku ze dřeva je dost problém. Můžete si vytvořit celé regálové komplexy, a jak říkáte Vy, regálové moduly, či systémy. Myslím, že na toto odvětví jsou regály, použiji anglický výraz, "must have" - nutnost. Osobně se těším na další projekt, ve kterém rád a znovu využiji regály přímo od Vás!

5-kombinace-drevo-regal

Chceme poděkovat Tobimu, za jeho čas a prostor. Takový názor a projev nás velice inspiruje a těšíme se, až uvidíme hotový výsledek tvořen i za pomoci kovových policových regál z té naší dílny.

Máte doma také garáž, dílnu, sklad případně pracovnu? Využíváte naše regály? Podělte se s námi o Vaše zážitky. Případně jste ještě neměli možnost vyzkoušet naše regálové systémy? Navštivte náš online obchod a realizujte se.

Na co ještě čekáte? Pokud ještě nejste rozhodnutí, máme pro Vás řešení. Je tu jaro a s tím i náš Jarní Výprodej. Slevy na regály různého druhu a typu pouze během této sezóny. Vyberte si klasický, přídavný, případně rohový regál nebo paletový regál a vyplňte prázdné prostory těmi nejkvalitnějšími policovými produkty.

6-finalni-upravy-regal-a-drevo

Sledujte nás na Instagramu, Facebooku a Linkedine.

70 jednoduchých možností jak trávit čas a hrát se s dětmi v domácnosti