0%

Nové podnikání vždy vyžaduje mnoho úsilí, peněz, zařízení a výstavby skladů. Proto bychom Vám rádi představili kovové policové regály střední a vysoké zátěže pro všechny menší a začínající společnosti.

Víme, že začátek podnikání je vždy velmi náročný a stresující úkol. A proto my, internetový obchod Majster Regál, Vám chceme usnadnit výběr skladovacích nástrojů, aby splňovaly všechny kvalitativní požadavky Vaší firmy a skladu.Kovový regálový systém střední zátěže je ideálním nástrojem pro menší podniky, které nevyužívají příliš velký prostor pro skladování. Vysoká zátěž, variabilita a různorodost produktů dělají z kovových regálů produkt, který splňuje všechny atributy vhodné do menších a začínajících podniků.

Pro průmysl jako takový, jsou vhodné regálové systémy, které dokáží na jednu polici unést i těžší a rozmanitější zboží a produkty. Rovněž jsou odolnější, pevnější a stabilnější, protože se to od těchto policových systémů vysoké zátěže očekává. Dokáží usnadnit podnikání ve velké míře a v případě, že potřebujete rozšiřovat Vaše portfolio nebo zvětšit sklad, je možné regály rozšířit a spojit je do dlouhých regálových systémů. Skladové regálynabízejí optimální a spolehlivé řešení pro průmyslový park, rozpracovanou výrobu, dílnu, velkosklad, balírnu a montážní pracoviště.

Nejvhodnější je bezšroubový regálový systém s HDF policí se zasouvacím systémem. Jeho komponenty se zasouvají do otvorů za pomoci spojů ve tvaru motýla. Montáž je intuitivní, rychlá a jednoduchá. Může zabrat maximálně 15 minut.

 

BEZŠROUBOVÁ MONTÁŽ POMOCÍ SPOJŮ VE TVARU MOTÝLA

Bezšroubový montážní systém je jeden z nejpopulárnějších a nejefektivnějších na trhu. Komponenty regálu - nosníky, se za pomoci gumového kladiva jednoduše zasunou do otvorů stojiny, přičemž vzniká kovová kostra policového systému. Díky tomu je zajištěna dobrá stabilita a pevnost regálu.

Bezšroubové kovové regály vhodné do sklepa nebo do kanceláře mají podobné rozměry a kvality, jako klasické šroubové regály. Rozdíl je jasný, nepoužívají šrouby, matice, jsou odolnější, mají vyšší nosnost na jednu polici a zejména vypadají krásně a esteticky.

Bezšroubové policové regály RIVET které využívají nejnovější technologii RIVET se staly hitem posledních let. Využívají místo spojů ve tvaru motýla preciznější systém nýtů, které se jako jeho předchůdce, jednoduše zasouvají do otvorů v stojiny regálů, přičemž vzniká ocelová kostra produktu. Díky tomu je montáž rychlá, jednoduchá a regál působí více stabilně.

Technické detaily:

  • Dřevovláknité desky s vysokou hustotou a tloušťkou 5 mm
  • Leštěný povrch, ideální na přemalování nebo lakování
  • Vysoká odolnost před vlhkostí a plísní
  • Vysoký nárazovost a torzní odolnost díky vysoké hustotě (> 800 kg / m3)
  • Recyklovatelný a biologicky odbouratelný produkt

 

Můžete se přesvědčit, jaká je montáž policového regálu jednoduchá na tomto krátkém videu:

https://youtu.be/ANh-gtkMPT4

 

Bezšroubový kovový regál s HDF policí má vysokou nosnost, až 400 kg na polici. Celková nosnost může být až 2000 kg na celý regálový systém. Produkt se vyznačuje robustní konstrukcí a vyšší hustotou oceli. Je k dispozici v modré barvě. Policový systém je odolný vůči mechanickému poškození, má atraktivní design a snadnou údržbu. Výrobek doporučujeme ukotvit do stěny. Regál se dá rozdělit na dva menší pracovní stoly, které perfektně využijete ve vaší dílně, obchodě, případně ve spíži. Mají stejnou nosnost na polici jako celý regálový systém.

Dva kovové regály jako rozdělovací stěna

Uložením dvou kovových regálů do středu místnosti můžete vytvořit více soukromých a individuálních pracovních prostorů. Nemáte jen přirozenou středovou příčku, ale zároveň i pohodlný odkládací prostor. V případě, že zvolíte esteticky kvalitní regály, například policové kovové regály se stojinou T, vytvoříte nejen funkční, ale i designový prostor.

1-regaly-pro-maly-a-novy-biznis-blog

Pokud chcete vědět, jak zařídit takovou moderní kancelář, nakoukněte na náš blog, nebo navštivte náš konfigurátor na regály. V široké nabídce Majster Regál jsme pro vás máme také regály na hračky, na pneumatiky či regály vhodné do dětského pokoje.

Kovové regály pro malé nebo začínající společnosti