0%

Hračky nejsou pro děti jen zábava. Většina z nich jim poskytuje alespoň nějakou příležitost se něco naučit. Ty nejlepší zapojují smysly dítěte, podněcují jeho fantazii a povzbuzují ho k interakci s ostatními.

 

Hračky podporují u dětí fyzickou aktivitu procvičováním jemné a hrubé motoriky. Zvyšují jejich tvořivost a pomáhají jim vyjadřovat své emoce. Hračky učí děti i sociálním dovednostem a umožňují jim porozumět společnosti, ve které žijí. Podporují kognitivní vývoj dětí tím, že stimulují jejich soustředění a paměťové schopnosti a vytvářejí jim ideální podmínky pro kreativní řešení problémů, což je klíčové pro jejich budoucí autonomii. Pro podporu a dokonalý rozvoj všech těchto schopností, jakož i potěšení a zábavu, proto nejmenší zásobujeme širokým sortimentem těch nejkrásnějších hraček. A nyní s příchodem Vánoc – nejkrásnějších svátků v roce, to platí dvojnásob.

 

Jako rodič ale určitě víte, že organizace hraček a vytvoření pořádku v dětském pokoji je neustálý boj. S radami a multifunkčními regály od Majster Regál se vám ale podaří nad nepořádkem v hračkách jednoduše zvítězit.

 

Správná organizace hraček je řešení všech problémů

Blíží se Vánoce. Čas klidu a harmonie. Období, kdy chceme svým nejbližším udělat radost. Množství hraček od Ježíška proto zaplní nejeden dětský pokoj, což znamená, že děti budou potřebovat hodně prostoru na to, aby si množství dárků měly kam uložit. Nechat ale věci jen tak pohozené na zemi není přece řešení.

Nepořádek se rovná stresu, proto může být důvodem k vznik mnoha nepříjemných situací. Žít v nepořádku a neorganizovaném prostoru vždy zdůrazňuje přítomnost určitých psychologických deformací. Pokud tedy chcete udělat svůj a život vašich dětí příjemnějším a harmoničtějším, měli byste s těmito věcmi zacházet a pracovat správně. A právě moderní regály na hračky by vám v tomto směru mohly velmi dobře pomoci.

 

Regály do dětského pokoje vám i dětem s vytvořením pořádku pomohou

Udržování hraček pod kontrolou je víc než jen nová souprava odkládacích košů. Musíte pravidelně uklízet, zavést dobrý organizační systém, spravovat příchozí hračky a motivovat děti k tomu, aby udržovaly v pokoji neustále pořádek. Co všechno k dosažení těchto cílů potřebujete? Jednoduché regály do dětského pokoje, které se o pořádek a organizaci prostoru postarají velmi jednoduše. Jde o systém kovových regálů, které se díky pevné konstrukcí a šroubovému systému lehce montují, jsou pevné a odolné. Jejich využití a oblíbenost v dnešních domácnostech zajišťuje otevřený systém speciálních polic, jejichž specifická nosnost umožňuje uložení velkého množství hraček, knih a jiných důležitých doplňků pro hru a zábavu na jednom místě.

1-professional-regaly-na-vanoce-pred

Funkční nábytek na hračky je základ

Krása a dokonalý design jsou pro naše pohodlí v interiéru důležité. U dětí je ale tento charakter doplňků druhořadý. Důležitější je funkčnost a jednoduchá mobilita. Funkční nábytek je proto do dětského pokoje skvělým a nejlepším řešením. Jeho racionálním umístěním v prostoru se zbavíte zbytečných otázek, jak a kam věci uložit. Děti si navíc od raného dětství vytvářejí na určité věci návyk, proto, pokud jim k tomu vytvoříte ty nejlepší podmínky, výsledek na sebe nenechá dlouho čekat.

Vše, co k tomu potřebujete, jsou moderní a multifunkční regály do sklepa i do domácnosti. Vhodně vybrané regály do dětského pokoje nebo jakéhokoli jiného prostoru v domě či bytě vám umožní místnost rozdělit na zóny a učinit ji pohodlnou a útulnou. Kovové regály s otevřenými policemi jsou všestranným kusem nábytku, kteří umožní dětem umístit hračky, knihy nebo oblečení na správné místo.

2-professional-regaly-na-vanoce-po

Přizpůsobí se prostoru i potřebám

Policové části jsou dostatečně prostorné a samotná konstrukce je pevná a spolehlivá, což je v dětském pokoji důležité nejen pro vytvoření pohodlí, ale i bezpečnosti. Kovové regály neobsahují žádné dveře a zásuvky, díky čemuž je design skutečně vzdušný, a vizuálně tak zvětšuje prostor. Přizpůsobit proto prostor dětského pokoje potřebám dítěte nebude s takovými regály nejmenší problém. Výhodou otevřených polic bezšroubového regálu, který smontujete podle návodu velmi rychle a možná i společně s dětmi, je, že do nich můžete umístit i speciální úložné boxy nebo zásuvky. No a nejdůležitější je to, že všechny věci v regálech budou dětem vždy dostupné.

Kovové regály jsou navíc ohleduplné k životnímu prostředí, protože jde o recyklovatelný odpad. Díky speciální povrchové úpravě vám však vydrží a bude sloužit velmi dlouho. Spolehlivost konstrukce není ale jediná dobrá vlastnost regálů. Oceníte i jeho soulad s parametry místnosti a osobními preferencemi, protože si ho můžete s pomocí konfigurátoru vybrat přesně podle sebe. Dětský pokoj je pro naše děti velmi důležitým prostorem. Aby se ale v něm cítily příjemně a měly na dětství jen dobré vzpomínky, je velmi důležité zařídit pokoj nejen funkčním, ale také krásným a kvalitním nábytkem.

S lehkým a nenáročným designem kovových regálů a polic od Majster Regál bude navození této atmosféry velmi jednoduché a rychlé. Tak neztrácejte čas a vybavte si také z nabídky regálů určených na boty, do garáže, do dílny či dokonce do koupelny či na pneumatiky.