0%

Nenacházíte žádný způsob, jak udržet kuchyň, komoru, prádelnu nebo obývací pokoj neustále uklizenou? Snažíte se mít vše v pořádku a shromažďujete na policích různé věci, jejichž kombinace pak působí jako výkladní skříň z bazaru?

Zdá se Vám nemožné mít knihy v policích dokonale srovnané tak, jak to znáte z fotografií v časopisech? Pokud si nepřejete, aby bylo viditelné všechno to, co se nachází ve Vašem regálu, navrhneme Vám několik velmi jednoduchých a účinných způsobů.

Tento týden máme pro Vás malý a spolehlivý trik, který dodá Vašim regálům do domácnosti dekorativní nádech - stylové závěsy!

majster-regal-blog2-kovove-regály-content

Nejprve byste měli popřemýšlet o tom, jak výběrem závěsů zdokonalit a zmodernizovat Váš domov. Buď použijete různé barevné kombinace v souladu s daným ročním obdobím, nebo si vytvoříte exkluzivní zdroj světla výběrem vhodné textilie v kontrastu se zbytkem nábytku anebo se také můžete držet toho, co je momentálně trendové - např. použití gingham vzoru v kuchyni ve vintage stylu.

Závěsy si vytvoříte jednoduše a rychle bez nejmenších problémů. Kvůli pevnosti a množství barevných provedení doporučujeme použít bavlněné plátno, i když do některých místností jsou vhodné i poloprůsvitné materiály.

Nejdříve odstřihněte látku podle výšky regálu. Pro šířku je lepší ponechat trochu víc látky na bocích, ale na druhou stranu, pokud chcete pevný a na míru ušitý závěs, tak odstřihněte šířku látky přesně podle šířky regálu. Nezapomeňte nechat na bocích několik centimetrů látky na šev. Látku přežehlete, aby přesně pasovala. Sešijte švy a nezapomeňte je nechat na obou bocích otevřené. A je to!

A jak upevnit závěs na regál do vaší domácnosti? Použijte garnižovou tyč nebo drátěné lanko spolu s plastovými či kovovými kroužky. Ve všech případech bude výsledek určitě fantastický.

Věříme, že jsme Vás inspirovali a ihned se pustíte do výroby vlastních stylových závěsů! 

Podívejte se také na naši nabídku šroubových a bezšroubových regálů, které perfektně splní všechny vaše požadavky pro regál do domácnosti či do garáže.

Pošlete nám Vaše fotografie a sdílejte s námi vaše výsledky na našich sociálních médiích.

Všechny Vaše nápady jsou více než vítány. Kontaktuje nás, pokud máte jakékoliv dotazy, rádi Vám pomůžeme!

*Fotografie vytvořené v "Pinterest"


Comment icon Comment