0%

Vytvoření dobrého a správného pracovního prostoru je základním prvkem pro dosažení vyšší produktivity a zvýšení koncentrace člověka. Připravili jsme pro Vás 5 užitečných tipů, které budou hlavním faktorem při vytváření perfektního pracovního prostředí.

 

1 · NA POHLED HEZČÍ PROSTOR:

 

Představte si místnost, ve které není nic uloženo ani uspořádáno, navíc bez slunečního světla a je nedostatek prostoru pro práci na stole. Najednou máte pocit, že práce je složitější než kdykoli předtím. Nepořádek, tma, přeplněný prostor, neuspořádané dokumenty a tak dále. Samotná představa sama o sobě nám říká, že práce v takovém prostředí je téměř nemožná!

Musíme vzít v úvahu, že první pohled na náš prostor je prvořadý a často rozhodující. Nejprve musíte zvolit místo, ve kterém chcete být a pracovat. Žádný nemáte? Vytvořte jej! Obecně je známo, že trávíme více času pracováním jako spaním a přiřazujeme větší pozornost naší ložnici, i když bychom ji měli věnovat našemu pracovnímu prostoru. Vytvořte si příjemnější prostředí v práci!

 

kovovy-regal-5tipu-prostor

 

 

2 · ŘEKNĚTE ZBOHEM NEPOTŘEBNÝM VĚCEM:

Buďte realista! Staré účtenky, které začínají blednout, nespočetné pera bez inkoustu a šálky od kávy, které jsou na Vašem stole od minulého týdne Vám v budoucnu vůbec nepomohou. Je čas se rozloučit se všemi nepotřebnými věcmi a udržovat jen ty věci, které jsou nezbytné a užitečné.

 

3 · ODKLÁDANÍ VĚCÍ JE SPRÁVNÉ:

Pokud Vaše práce vyžaduje práci s dokumenty, nebo že náš předchozí tip je pro vás nemožné splnit, naše další rada vám může pomoci. Pokuste se odkládat věci, které denně nepoužíváte. Kromě toho, že vám pomůže lépe uspořádat svůj prostor, dodá mu organizovaný a čistý „nádech“, ve kterém se budete orientovat daleko lépe. Náš třetí tip je základem pro vytvoření dobrého pracovního prostředí.

 

kovovy-regal-5tipu-prostor

 

 

4 · ROZDELTE SI PRACOVNÝ PROSTOR:

Když hovoříme o dokonalém uspořádání, mluvíme o prostoru, který není příliš malý, ale taky není příliš velký. Je-li Váš prostor tak velký, že něm můžete bez pochyb hrát fotbalový zápas, nemusíte se obávat, máme pro Vás řešení.

Použijte flexibilní nábytek, jako jsou kovové regály, abyste vytvořili pracovní prostor přesně podle Vašich představ. Nabízí Vám příležitost vytvořit prostředí, jaké si budete prát a v průběhu času jej můžete upravit podle svého přání.

 

kovovy-regal-5tipu-prostor

 

5 · KDYŽ STĚNY MLUVÍ MÍSTO VÁS:

Stěna, která nás odděluje od nejvíce rušivého zvuku, je také vynikajícím dekorativním a užitečným předmětem pro vaše skladování a prostor. Stěny netřeba vynechávat a je důležité ich využít ve Váš prospěch a to zejména stěny, které jsou nejblíže Vám. Mohou být perfektním řešením pro Vaše příslušenství a předměty, které denně potřebujete. Na stěnách mohou být použity různé nástroje pro zavěšení obyčejných předmětů, jako jsou květiny, obrazy nebo různé nástroje v dílně a garáži. Je na Vás, jak využijete stěny kolem vás.

 

kovovy-regal-5tipu-prostor

 

Doufáme, že využijete našich 5 tipů ve Vaši práci a taky doufáme, že nám dáte za pravdu, že v dobře organizované práci, v kancelářích, garážích nebo dílnách se pracuje daleko lépe.

Stačí si jen vybrat z naší nabídky šroubových nebo bezšroubových regálů, které nejlépe zapadnou do Vašeho pracovního prostředí.

Váš specialista na kovové regályMajster Regál.

 

Comment icon Comment