0%

Na trhu je dnes velmi rozmanitý výběr kovových regálů. Nicméně, může to způsobit velký zmatek pro zákazníka. Který obchod a který regál je ten nejlepší? V první řadě je důležité podívat se na rozměry a nosnost kovového regálu na jednu polici. Je třeba zvýšit pozornost při výběru regálů na základě struktury a možnosti nastavení polic a samotné modularity. Estetika a samotný design hraje také velmi vysokou roli a často právě to ví rozhodnout. A nemůžeme zapomínat na faktor, který je ten nejdůležitější, a to je poměr cena – výkon.

Obchod Majster Regál nabízí širokou škálu různých kovových, skladovacích regálových systémů. Jak najdete ten nejvhodnější policový regál určený právě pro Vás? Můžete použít náš konfigurátor kovových regálů nebo můžete pokračovat ve čtení tohoto blogu, ve kterém se dozvíte, který z 5 policových systémů je vhodných do Vašeho sklepa. V našich kategoriích regálů vhodných do sklepa je na výběr příliš mnoho produktů, a proto Vám chceme představit policové regály i z jiných kategorii, které můžete směle využít ve Vašem sklepě. 

1. Celokovové regály profilu L a T 

Celokovové zásuvné policové regály profilu L a profilu T patří mezi to nejlepší, co můžete na e-shopu koupit. Jsou designovou perlou všech uvedených produktů. Jejich výhodou je multifunkčnost a použijete je téměř všude, i ve sklepě. Jsou ideální pro ukládání lehčích a středních břemen, jako jsou pamětní předměty, krabice s letním nebo zimním oblečením, tenisové a hokejové příslušenství nebo jiné sportovní pomůcky. Regály jsou kompletně bezšroubové, to znamená, že nemusíte ztrácet čas šroubováním komponentů do sebe a nepotřebujete speciální nářadí pro montáž, jen ochranné rukavice a gumové kladivo. Kovové police můžete vkládat do Vámi zvolené výšky a můžete kombinovat regály profilu L a profilu T, protože jsou plně kompatibilní a snadno vytvoříte komplex regálových systémů i za pomoci přídavných modulů. Zátěž na jednu polici je 250 kg, a proto je regál dostatečně silný na různorodé objekty. Kostra regálu je pevná, odolná a vysoké tloušťky oceli. Police je kompletně ze zinku a odolná proti korozi. Pro moderní regál, který je maximálně spolehlivý, celokovový zásuvný regál profilu L a T je správnou volbou. 

5-nejlepsich-kovovych-regálu-do-sklepa5-nejlepsich-kovovych-regálu-do-sklepa

2. Bezšroubové s HDF policí

Pokud hledáte něco pevnější, ale ne zas přehnaně velké, bezšroubové kovové regály s HDF policí jsou správnou volbou nákupu. Dokáží unést těžká břemena a na jednu polici unesou zátěž od 250–400 kg. Pokud máte větší nebo objemné předměty, které není snadné uskladnit, například dětská sedačka nebo kočárek, pro tento regál to není žádný problém. Jsou vhodné pro ukládání materiálu, nářadí, krabic, zásob a mnoho jiného. Dají se koupit ve dvou barevných provedeních, zinkové, které nabízejí zvýšenou ochranu před korozí a lakované modré, které jsou odolnější před mechanickým poškozením a jsou vizuálně přitažlivější. Police jsou typu HDF - dřevovláknité desky, které jsou méně citlivé na vlhkost, mají vysokou hustotu a vysoký koeficient nárazu.

Bezšroubové kovové regály s HDF policí mají jednu výjimečnou vlastnost, a to je možnost rozložení na dva pracovní stoly. Tím pádem ho můžete použít jako skladovací nábytek, ale i jako pracovní plochu pro hobby a DIY mistrů. Tyto regály jsou ekvivalentem poměru ceny a výkonu.

5-nejlepsich-kovovych-regálu-do-sklepa5-nejlepsich-kovovych-regálu-do-sklepa

3. Rohový regál a Corner Pack 

Máte velmi malý suterén, nebo sklep? Chcete pokrýt 100% celkového prostoru? Právě pro Vás je tu nejnovější model z obchodu Majster Regál - Rohový regál. Sestavení rohového policového regálu netrvá dlouho, protože také využívá technologii "plug in", kde se komponenty do sebe zasouvají, a nepotřebujete žádné speciální nářadí pro montáž. Doporučujeme však minimálně dva lidé. Celková nosnost rohového regálu je 250 kg. Má hloubku 45 cm, což umožňuje kombinaci bezšroubových kovových regálů se stejnou hloubkou. V nabídce naleznete i výhodné Corner Pack balení, které vždy tvoří jeden rohový kovový regál a dva přídavné bezšroubové regály s HDF policí se stejnou hloubkou. Jejich výhoda je prémiová cena.

Rohový regál je dokonalým společníkem do sklepa a komory v případě, že nechcete ztrácet kopec nevyužitého prostoru.

5-nejlepsich-kovovych-regálu-do-sklepa5-nejlepsich-kovovych-regálu-do-sklepa

4. Bezšroubový kovový regál s drátěnou policí

Je Vaší vášní zahrada a práce na ní? V tom případě máme pro Vás bezšroubové kovové regály s drátěnou policí, které tento účel 100% naplňují. Už se nemusíte obávat, co udělat se špinavými botami nebo zahradním nářadím. Drátěná police má snadnou údržbu a snadno se čistí.

Regály nejsou ideální jen pro naše zahrádkáře, ale také pro skladování mastných, vlhkých nebo biologických výrobků, jako jsou kýble s barvami, autopříslušenství, oleje, živočišný materiál apod. Montáž je rychlá a jednoduchá, protože využívají "plug in" zásuvný systém nejnovější RIVET technologie, který je momentálně nejžádanější způsob konstrukce regálů. Také se dají rozložit na dva menší pracovní stoly. V případě, že Vám drátěná police nevyhovuje, jsou k dispozici i bezšroubové regály s HDF policí stejné konstrukce. Celkové zatížení zmíněných regálů na jednu polici se hýbe od 300 - 400 kg.

5-nejlepsich-kovovych-regálu-do-sklepa5-nejlepsich-kovovych-regálu-do-sklepa

5. Regál “Strong”

Jak název napovídá, tento produkt je opravdu silný a pevný. Dokáže unést až 800 kg na jednu polici a je to jeden z těch nejsilnějších regálů do sklepa a komory jaký můžete koupit. Je ideálním řešením pro ty, kteří svůj sklep využívají jako sklad nebo dílnu. Těžké zátěže a vybavení není pro regál STRONG žádný problém. Navzdory svým parametrům je tento regál velmi elegantní. Má zinkové drátěné police a jeho kostra je v antracitově šedé barvě. Je to kus průmyslového nábytku, za který se nikdo stydět nebude. 

5-nejlepsich-kovovych-regálu-do-sklepa5-nejlepsich-kovovych-regálu-do-sklepa

Doufáme, že se nám podařilo inspirovat Vás pomoci Vám při rozhodování při koupi regálů do Vaší sklepa. Pokud máte další otázky, náš zákaznický servis vám vždy rád pomůže.

Nezapomínejte, všechny naše kovové policové regály mají záruku až 5 let.

V e-shopu Majster Regál najdete regály do garáže, do dílny, do spíže či sklepa, ale také regály na pneumatiky. Neváhejte použít náš konfigurátor na kovové regály, nebo přejděte přímo na kategorii pro regály na hračky, do dětského pokoje nebo do koupelny.

Chcete vědět více o novinkách ze světa policových kovových regálů? Sledujte nás na  Facebooku, Instagramu Linkedine.