0%


Výběr kovových policovýchregálůna trhu je obrovský a každý potencionální zákazník hledá poměr cena - výkon. Existují online obchody, jako ten náš, kde najdete kvalitní úložné regálové systémy za nízké ceny. Můžete zde najít elegantní, moderní, nastavitelné a odolné bezšroubové regály nebo šroubové policové kovové regály za méně než 2700 Kč.

Na co byste se měli soustředit při koupi regálového systému? Policové regály mají různé vlastnosti, použití a kvalitu. Naše kovové regály jsou vyrobeny v Evropě a plně certifikované známým certifikátem TÜV Rheinlands, který ručí za kvalitu, bezpečnost a dlouholeté využití. Pokud se bavíme o kvalitě, jsme přesvědčeni, že v našem internetovém obchodě můžeme mluvit o výhodné ceně. Kromě toho si nemusíte dělat starosti s náklady na doručení, protože bez ohledu na to, jak náročná a velká je Vaše objednávka, dodání je kompletně zdarma při objednávce nad 650 Kč.

V tomto blogu Vám představíme 5 regálů, které jsou u našich zákazníků velmi oblíbené a které můžete získat za méně než 2700 Kč.

Šroubový kovový regál 200x60x40, 5 polic, 100kg na polici za 1690 Kč

Šroubový kovový regál se používá hlavně ve sklepech i domácnostech, v laboratořích, kancelářích, archivech, univerzitách nebo skladech a různých obchodech. Montáž trvá o trochu déle než sestavení bezšroubových kovových regálů, protože musíte utáhnout každý šroub a matici. Následně je regál stabilní a pevný.

Je to celokovový regál s pozinkovanou povrchovou úpravou. Díky tomu získává vysokou odolnost vůči korozi a je vhodný i do vlhkého prostředí. Police je možné upevnit do jakékoliv výšky regálu, dle Vámi potřebných parametrů. Regálový systém má nosnost 100 kg na jednu polici. Šroubový regál 200x60x40 cm lze kombinovat s jakýmkoli regálem z příslušné kategorie, protože se k sobě prostě připojují šrouby. Rovněž můžete dokoupit i extra police v případě, že předem definovaný počet Vám nevyhovuje. Možností je mnoho a tento regál je právem oblíbený mezi zákazníky.

šroubový regal


2. Bezšroubový celokovový regál profilu L, 200x60x30 cm, 4 police, zátěž 250 kg na polici za 1990 Kč

Bezšroubové celokovové regály profilu L jsou využívány kancelářích, studovnách, ale i doma v suterénu ale i obývacím pokoji, v obchodech a menších skladech. Ideální kombinace modré kovové konstrukce a kvalitních pozinkovaných kovových polic vytváří z policového systému produkt vysoké kvality a moderního designu. I tento regál nabízí možnost nastavení výšky polic podle individuální potřeby. Montáž regálu je velmi jednoduchá a zvládnete ji i sám bez jakékoliv pomoci. Komponenty se do sebe zasouvají přes moderní "plug-in" systém a jediné co potřebujete, jsou ochranné rukavice a gumové kladivo. Probíhá opravdu rychle a do pár minut máte regál postaven. Regálový systém udrží až 250 kg zátěže na jednu polici při rovnoměrném rozložení.

Pokud chcete rozšířit regál na regálový policový systém, doporučujeme koupit přídavné moduly se stojinou profilu T, nebo kompletní regál z rovnoměrné kategorie. Jejich cena začíná od 2390 Kč + a získáte špičkovou regálovou sestavu. Regály profilu T mají tu výhodu, že potřebujete jen 2 stojiny profilu T, abyste připojili další regálový systém. Dostanete produkt vysoké kvality a produkt nejmodernějšího designu, jaký internetový obchod nabízí.

Bezsorubovy regal


3. Bezšroubový kovový rohový regál RIVET v antracitové barvě 180x90x45x65,5 cm, 4 police, 250 kg na jednu polici

Bezšroubový kovový rohový regál je inovativním řešením pro optimální, maximálně a efektivní využití prostoru. Už se nemusíte více obávat rohů místností a zbytečně nevyužitého prostoru. Samotný rohový regál je vhodný na kratší stěny, ale v případě, že stěny jsou dlouhé, je možné zakoupit "Corner pack" systém, složený z hlavního rohového regálu a regálů stejné barvy, výšky a hloubky za výhodné ceny.

Rohový regálový systém funguje na bázi "plug-in" technologie RIVET a díky tomu je jeho montáž rychlá, přesná a výsledek je velmi stabilní. Má poměrně vysokou zátěž na jednu polici, 250 kg. I tento regál stojí méně než 2700 Kč

rohovy regal


4. Bezšroubový kovový regál s HDF policí, 180x120x60 cm, 5 polic, 250 kg na jednu polici, za 54,90 €.

Bezšroubový kovový regál s HDF policí pro vysoké zatížení je jeden z našich nejoblíbenějších a nejprodávanějších policových regálů za poslední měsíce. Zátěž na polici je v rozmezí 250 - 400 kg na jednu polici, v závislosti na konkrétním výrobku. Je na Vás jako rozložíte police v regály, do jaké výšky a kolik samotných polic použijete. V některých případech zákazníci police vynechávají, aby vytvořily větší prostor pro rozměrnější zátěže. Regál je obzvláště flexibilní a vhodný do garáže, sklepu a dílny. V zinkové barvě je také odolný vůči vlhkosti a tím pádem chráněn před korozí.

Kovový regál je možné rozdělit na dva stejně velké pracovní stoly, vhodné do dílny. Zákazníci ho používají také jako stůl do prodejny, konferenční stolek, dokonce i jako stůl do pracovny. Jeho montáž je rychlá, bezproblémová za pomoci "plug-in" zasouvacího systému

bezsroubovy hdf


5. Bezšroubový kovový regál s HDF policí modré barvy, 220x120x60, 4 police, 360 kg na jednu polici, již od 1990 Kč

První co Vás může napadnout při pohledu na regál v těchto rozměrech je, že cena bude zřejmě příliš vysoká a určitě se do 2700 Kč nevejdete. To v našem případě vůbec neplatí. Tento regál je přesně to, čemu říkáme poměr cena - výkon. Právem patří mezi to nejlepší a nejpopulárnější, co náš internetový obchod nabízí. Je velmi podobný předešlému produktu na čtvrté pozici s rozdílem barvy, tloušťky oceli a vyšší zátěží na jednu polici od 360 do 400 kg. Díky své robustnosti se často používá v průmyslu, skladech, dílnách nebo jednoduše doma ve sklepě nebo v garáži. Za zmíněnou cenu je to jedna z nejlepších možností a určitě nebudete koupi litovat.

modry bezsroubovy regal

Doufáme, že se Vám náš nový blog líbil a díky nám najdete vhodný kovový policový regál, který splní všechny Vaše požadavky. Pokud si stále nejste jisti, vyzkoušejte náš konfigurátor rregálových systémů. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte a kontaktujte náš bezplatný, přátelský a odborný zákaznický servis.


V e-shopu Majster Regál nájdete regály do garáže, do dílny, do spíže či sklepa, ale takéregály na pneumatiky. Neváhejte použít náš konfigurátor na kovové regály, nebo přejděte přímo na kategorii pro regály na hračky, ddo dětského pokoje nebo do koupelny.

Chcete vědět více o novinkách ze světa policových kovových regálů? Sledujte nás na Facebooku, Instagramu a Linkedine.