0%

Regály jsou kusem nábytku s jasnou funkcí: ukládání věcí. To však neznamená, že bychom se měli vzdát jejich designu. Jednoduchý regál lze s malou pomocí změnit na velký dekorativní prvek.

Otevřený nábytek je trendy, dodá místnosti pocit prostornosti a je ideální na vystavení Vašich oblíbených dekorativních předmětů. Tento typ nábytku je vhodný na hračky do dětského pokoje, nebo i na knihy ve vaší domácnosti. Mnoha však nestačí koupit regál a uložit do polic knihy. Dávají přednost přeměně standardního sériového designu na něco jedinečné, kde mohou zanechat svou jedinečnou pečeť.

Dnes bychom se my v Majster Regál chtěli s vámi podělit o několik nápadů a tipů, jak perzonalizovať regály jednoduchým a zábavným způsobem. Tak získáte nejen kus nábytku dle Vašeho vkusu, ale i dokonalý projekt, na kterém se můžete zúčastnit spolu se svou rodinou.

Tapety

Tím odvážnějším nabízíme první možnost – použití tapety. Jsme si vědomi, že to může znít příliš nápadně, ale výsledek je jedinečný! Existuje neuvěřitelná škála tapetových vzorů, jedním z našich oblíbených je polka dot. Bílé pozadí s barevnými puntíky je určitě dobrou volbou nejen pro mladou generaci. Dokonce i kombinace křiklavých a jednoduchých pastelových tónů může vypadat v bílé místnosti úžasně.

Další z našich možností jsou jednoznačně květiny. Police pokrytá květinovým vzorem je dokonalým dekorativním prvkem a dodá každé terase jarní a veselou atmosféru.

Pokud neuvažujete nad změnou výšky jednotlivých polic, můžete použít tuto techniku i na zakrytí stojin a Váš regál bude působit ještě dekorativnější.

Nezapomínejte, že do takto upravených regálů určitě není vhodné ukládat tekutiny a vlhké předměty. Na trhu najdeme množství druhů laků a nátěrů, které poskytnou Vašemu projektu požadovanou povrchovou úpravu. Díky lakovanému povrchu bude údržba Vašeho regálu mnohem jednodušší.

Barevný nátěr

Další možností je barevný nátěr. Zářivá barva udělá z regálu poutavý prostředek dané místnosti. Jasné barvy jako červená a žlutá mohou vypadat skvěle v neutrální místnosti a doplňovat jejich základními dekorativními prvky.

Pokud máte pocit, že by Vás to stálo hodně námahy, nabízíme Vám naše regály v barevném provedení na www.majster-regal.cz/sroubove-kovove-regaly.html

DIY! Perzonalizujte Vaše kovové regályDIY! Perzonalizujte Vaše kovové regály

Při malování se můžeme kreativně realizovat, a tak z různobarevných regálů v různých odstínech vytvořit individuální vzory.

Pokud použijete náš bezšroubový RIVET systém s HDF policí, dobrou možností by mohlo být natřít kov na bílo a ukázat svou kreativitu při policích. Vaše spíž, garáž nebo dílna bude vypadat mnohem osobnější!

Světlo

Kromě výše uvedených možností by mohlo být zajímavé nainstalovat do regálu světlo. Může být umístěny kolem regálu nebo nad ním, a to ve formě girlandy. Zajímavě mohou působit LED světlo nasměrováno na umělecké dílo nebo předmět umístěný v polici.

Přírodní dekorace

V neposlední řadě nezapomeňte na rostliny a květiny. Tím zabráníte, že Vaše police budou vypadat nudně a nezajímavě. Jako náš oblíbený nápad pro police vybíráme motiv révy.

Co řeknete na naše nápady na personalizaci regálů? Toto je jen několik způsobů, které můžete určitě vylepšit. Děkujeme, že nás sledujete!