0%

Po více než 20 letech zkušeností ze světa regálových systémů, tým majster-regál vkročil do webového prostředí, aby s vámi sdílel unikátní zkušenosti, vyhověl Vašim potřebám a poskytl Vám nejlepší prostorové řešení díky kovovým regálům.

majster-regal-blog-kovove-regály-content

Chceme s Vámi sdílet mnoho myšlenek, nápadů, typů, řešení a to prostřednictvím našeho blogu, který poskytne mnoho užitečných informací. Našim cílem je maximální využití Vašeho prostoru, ať už v domácnosti nebo v práci, díky nejvhodnějším produktům pro různé potřeby.

Chceme Vám nabídnout všechny druhy kovových regálů pro různé způsoby využití do nejtradičnějších prostorů, jako jsou např. garážové a odkládací prostory nebo prádelny a spíže. Regály mohou splňovat i dekorativní funkci v různých prostorách v rámci domácnosti, nebo jsou využitelné jako nábytek pro všechny typy obchodů a kanceláří až po profesionálnější využití - jako jsou např. dílny, různé pracovní prostory a průmyslové zóny.

Kovové regálové systémy obvykle nacházíme v garážích nebo odkládacích prostorách. Tento typ regálů je perfektním řešením pro uskladnění, jelikož jsou přizpůsobitelné dle potřeby zákazníka a mají velmi vysokou nosnost. Regály jsou vhodné pro krabice se starými věcmi, sezónní oblečení, lahve, nářadí, pneumatiky, dřevo, sportovní výbavu apod.

Prvá vec, ktorá nás napadne keď si predstavíme kovový regál je jeho stabilita a pevnosť, ale to neznamená, že bude vyzerať ako mohutný a ťažký kus nábytku. Regály nezaberajú príliš veľa miesta. Sú vhodné na skladovanie ťažkých predmetov, pričom sú spratné a ľahko umiestniteľné podľa vlastnej potreby.

První věc, která nás napadne, když si představíme kovový regál je jeho stabilita, ale to neznamená, že bude vypadat jako mohutný a těžký kus nábytku. Regály nezabírají příliš mnoho místa. Jsou vhodné pro skladování těžkých předmětů, přičemž jsou skladné a snadno umistitelné podle vlastní potřeby.

Kovové regálové systémy zvládnou více než si myslíte. Jsou trendové a přesto splňují průmyslovou funkci. Jsou schopné uskladnit velký objem a jsou plně nastavitelné v rámci výšky, podle vlastní potřeby.

Regály jsou nenáročné na údržbu. Postačí Vám jenom vlhký hadr a police zůstane jako nová dlouhé roky.

Mistr-regál poskytuje nejširší výběr regálových systémů na trhu. Pokrývá všechny potřeby zákazníků. Máte na výběr ze šroubových kovových regálů s nosností 100 kg na jednu úroveň, až po bezšroubové kovové regály do 1000 kg na jednu polici. Regály jsou dostupné v různých barvách a proto vyhovují širšímu spektru zákazníků.

Ale především Vám chceme ve všem vyhovět, chceme znát Vaše potřeby a sdílet s Vámi Vaše pocity.

Chcete nám ukázat Váš projekt? Myšlenku kde a jak použít kovové regály? Neváhejte nás kontaktovat, abychom vyhověli Vašim představámj. Čekají na Vás velké překvapení.

 

Comment icon Comment